Monday, March 28, 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

*Ανακοινωνεται σημερα το επιχειρησιακο σχεδιο για τα δημοτικα μεσα ενημερωσης του Δημου Θεσσαλονικης.
*Από Κυριακη 3 Απριλιου και κάθε Κυριακη,6-8 μμ,το Ραδιο Νοσταλγια.Η δευτερη ωρα μονο από τον 95,8.
*Χαχακες,Σαββατο 2 Απριλιου στο κλαμπ Music Base της Λαρισας.12 και 15 ευρω.
*Τεταρτη 13 Απριλιου,8 μμ, στο Βαφοπουλειο ένα μεγαλο αφιερωμα στον Ελβις Πρισλευ της μεγαλης οθονης με τραγουδια από 30 ταινιες του.Εισηγητης ο Λευτερης Κογκαλιδης.
*το 1839 καταγραφηκε για πρωτη φορα η λεξη ΟΚ.
*Τραγουδια με γεωγραφικο στιγμα:
ALABAMA SONG-DOORS
AFRICA-TOTO
ALLENTOWN-BILLY JOEL
ATLANTIC CITY-BRUCE SPRINGSTEEN
*Το Σαββατο 2 Απρλιου,1 μμ,στο Ολυμπιακο Μουσειο Θεσσαλονικης,στο πλαισιο του 14ου ιεθνους Συνεδριου Φυσικης Αγωγης και Αθλητισμου ο Γιαννης Μαμουζελος θα παρουσιασει το βιβλιο του «Μαραθωνιος,ραντεβου με την ιστορια-το χρονικο του Μαραθωνιου της Αθηνας από το 1896 εως σημερα».
*16 επεισοδια εχει η εκπομπη «Πλακα κανεις».
*Νεα διερευνηση αναπτυξης αστικης θαλασσιας συγκοινωνιας στην Θεσσαλονικη.
*Οριστηκε τριμελης επιτροπη για τα Δημητρια και για πρωτη φορα με μισθο,ενώ ως τωρα ηταν θεσεις ανευ αμοιβης.
*Love is a many splendored thing,μεγαλη επιτυχια και για τον Frank Sinatra και για τους Four Aces προερχεται από την ομωνυμη ταινια με πρωταγωνιστες τους William Holden ,Jennifer Jones.
*Ενας ηχοληπτης από την Δανια ηχογραφησε το 1955 γαυγισματα σκυλιων και με την καταλληλη σειρα που τα τοποθετησε κυκλοφορησε σε δισκους τραγουδια όπως το Oh Suzanna.Tο υποτιθεμενο συγκροτημα Singing Dogs ειναι ουσιαστικα ο ηχοληπτης.
*Όταν το 1955 η Πετουλα Κλαρκ ηχογραφησε το Majorca,το νησι των Βαλεαριδων ηταν τουριστικος προορισμος μονο των πλουσιων γγλων και Γερμανων.
*Το μουσικο θεμα της ταινιας του 1954 The story of three loves ηταν η 18η παραλλαγη του Ραχμανινωφ.
*!954-και ο Al Martino και ο Ronnie Harris ηχογραφησαν το «Δυο πρασινα ματια» με τιτλο The story of Tina, που ειχαν κανει επιτυχια σε δισκους το 1945 και η Κακια Μενδρη και οι αδελφες Καλουτα.
*Συνθεση του 1931 Sur les ponds de Paris εγινε το 1955 Under the bridges of Parisκαι για την Eartha Kitt και για τον Dean Martin.

No comments:

Post a Comment