Tuesday, March 29, 2011

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

*Δεν εχασε το χιουμορ του ,μετα από πολλα χρονια απουσιας από την μικρη οθονη ο Σωτηρης Βακαρος,αλλα σιγουρα θα πρεπει να χασει αρκετα κιλα.Ο Βασιλης Γαλανος,που μοιραζεται μαζι του την παρουσιαση,είναι φωτογενης,αξιοπρεπης και θα μπορουσε να διαπρεψει και σε αλλου ειδους προγραμματα.
*Κι από την Θεσσαλονικη ετοιμαζονται για Καννες και MTV.Απο 4-7 Απριλιου.
*Αυτές τις μερες η λιακαδα εβγαλε ολη τη νεολαια στη Λεωφορο Νικης,για καφε.Ουτε θεσεις για ορθιους δεν ευρισκες.
*Γιωργος Μιλτιαδης Μελαχροινος ηταν το πραγματικο ονομα του διευθυντη ορχηστρας George Melachrino(1908-65),που διεπρεψε στην Αγγλια..4 χρονων επαιζε βιολι.5 χρονων εγραψε την πρωτη του συνθεση.Το 1947 στο Λονδινο συνεθεσε την μουσικη για ρεβυ οπου εκανε την πρωτη εμφανιση της η Τζουλι Αντριους.Ηχογραφησε πεισσοτερα από 50 αλμπουμ και 100 δισκους των 78 στροφων.
*Percy Faith (1908-76) ηταν ενορχηστρωτης επιτυχιων για τους Tony Bennett/Doris Day/Johnny Mathis/Burl Ives και αλλους πολλους.Απο το 1950 ηταν μουσικος διευθυντης στην Columbiaτων ΗΠΑ,που αργοτερα ονομαστηκε CBS και τελικα εγινε αυτή που γνωριζουμε σημερα ως Sony.
*Στην Κινα του 2011 λειτουργουν αρκετοι πειρατικοι τηλεοπτικοι σταθμοι.
*Το 1968,τρεις μηνες μετα τον θανατο του Otis Redding,εγινε Νο 1 στις ΗΠΑ ο δισκος του 45 στροφων Sitting on the dock of the bay.
*Τα πρωτα κερινα ομοιωματα αστερων της ροκ μουσικης στο μουσειο της Μανταμ Τυσω στο Λονδινο ηταν των Μπητλς,το 1964.
*Στην Ελλαδα σημερα ένα αλμπουμ ξενου ρεπερτοριου γινεται πλατινενιο με 6.000 πωλησεις και ελληνικου ρεπερτοριου με 12.000 πωλησεις.
*Εως τις 11 Απριλιου οι χρηστες του Διαδικτυου θα ψηφιζουν το καλυτερο blog.Τον διαγωνισμο οργανωνει για 7η χρονια η Deutsche Welle .
*Ασημενια φεγγαρια,οι καλυτεροι ηθοποιοι της τουρκικης σειρας με την ενδιαφερουσα πλοκη,ειναι σιγουρα ο παπους και η γιαγια,που με την σοφια,τις εμπειριες τους και τον σεβασμο τους για τον θεσμο της οικογενειας ειναι συνεχως στο επικεντρο.

No comments:

Post a Comment