Saturday, July 31, 2021


Πώς η Γκόλντι Χον και η κόρη της Κέιτ Χάντσον έγιναν... Σκιαθίτισσες 

Η Γκόλντι Χον λατρεύει τη Σκιάθο και το αποδεικνύει κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δώδεκα χρόνια, καθώς την επιλέγει για να περάσει ξέγνοιαστα τις διακοπές της.


Μάλιστα, η σταρ του Χόλιγουντ δεν έρχεται απλά σαν μια τουρίστρια που απολαμβάνει τη φυσική ομορφιά της Σκιάθου, αλλά ενδιαφέρεται πραγματικά για το νησί και τους κατοίκους της και έχει αναλάβει σημαντική κοινωνική δράση.


Όπως ανέφερε στο iefimerida ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, θέλει να βοηθήσει τα παιδιά και τους εφήβους του νησιού, μέσω του Goldie Hawn Foundation, του οργανισμού δηλαδή που έχει ιδρύσει. Η ίδια είναι μητέρα τριών παιδιών: του Όλιβερ και της Κέιτ Χάντσον και του Γουάιατ Ράσελ.



Ένα από τα πολλά πράγματα που αγαπά η Γκόλντι Χον στη Σκιάθο, είναι ότι εκείνη και ο σύντροφος της, ο επίσης διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Κερτ Ράσελ, περνούν απαρατήρητοι. Σίγουρα θα υπάρξουν ένα-δυο παπαράτσι που θα τους απαθανατίσουν, αλλά η κατάσταση δεν είναι το ίδιο με άλλες περιοχές του εξωτερικού που επισκέπτονται.




Νιώθουν και κινούνται πολύ άνετα ανάμεσα στον κόσμο. Έχουν κάνει φιλίες και αισθάνονται σαν να είναι μια μεγάλη οικογένεια με τους κατοίκους, όπως μας λέει ο κ. Τζούμας. Από την πλευρά τους οι κάτοικοι, δεν αισθάνονται πια ότι βλέπουν μία σταρ του Χόλιγουντ. Έχει περάσει πλέον αυτό, από τα πρώτα χρόνια. Έτσι, Γκόλντι Χον και Κερτ Ράσελ το εισπράττουν και χαίρονται ιδιαίτερα. Οι ίδιοι με τη σειρά τους, είναι πολύ απλοί. Όλα αυτά τα χρόνια, κρατούν χαμηλούς τόνους.



Φέτος, ήταν από τις ελάχιστες φορές που η Γκόλντι Χον μοιράστηκε στιγμιότυπο από τις διακοπές της στο ελληνικό νησί, γιατί συνήθως προτιμά να κρατάει ιδιωτικές τις στιγμές της.


Συγκεκριμένα, στα τέλη Ιουνίου, ανέβασε ένα βίντεο από τη Σκιάθο, στο οποίο τη βλέπουμε να φορά ένα ολόσωμο μαγιό και να παίζει στα καταγάλανα νερά, σαν μικρό παιδί, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο, υπό τους ήχους μάλιστα του «Mamma Mia», του γνωστού μιούζικαλ που γυρίστηκε στο νησί.


«Δεν μπορώ να σταματήσω και ούτε θα σταματήσω να χορεύω στη Σκιάθο. Mamma mia, τι νησί!», γράφει χαρακτηριστικά.



Μάλιστα, η Γκόλντι Χον έχει μεταδώσει την αγάπη της για το κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων και στην κόρη της, την επίσης διάσημη ηθοποιό, Κέιτ Χάντσον, η οποία επισκέπτεται κι αυτή κάθε χρόνο τη Σκιάθο, μαζί με την οικογένειά της.




Η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Κέιτ Χάντσον, δεν σταματά να διαφημίζει τις ομορφιές του νησιού και να να ανεβάζει στιγμιότυπα από το πώς περνά με την οικογένεια της, όχι μόνο στο νησί αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που επισκέπτεται είτε για τουριστικούς λόγους, είτε για επαγγελματικούς, όπως είναι η συμμετοχή της στην ταινία «Knives Out».


No comments:

Post a Comment