Sunday, July 25, 2021


ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ

27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1983


@καθε χρονο στην Ελλαδα οι πωλησεις σε κρανη μοτοσυκλετας φθανουν τα 10000-12000 κομματια.Τα ελληνικα κρανη απο πολυκαρμπονανο αντεχουν σε προσκρουση με ταχυτητα 25 χλμ.

@η Αννα Γουλανδρη πριν παντρευτει το 1987 τον Δημητρη Χορν ηταν συζυγος του πρεσβευτη Λεωνιδα Παπαγου.

@στην ταινια του Μαρκο Φερρερι ‘Ιστορια της Περς’ ακουγεται η Μαριζα Κωχ στο τραγουδι ‘Φατα Μοργκανα’ απο το ποιημα του Καββαδια.

@τον Δεκεμβριο κυκλοφορει το αλμπουμ της Ζωης Λασκαρη ‘Ζωη-Ρομπικς’ με ασκησεις για γυναικες.

@απο 8 Δεκεμβριου θα προβαλλεται η ταινια ‘Γλυκεια συμμορια’ με μουσικη Γιωργου Χατζηνασιου.

@‘Μια μερα περιηγηση στον κοσμο της Ντισνευλαντ-εκει οπου το παραμυθι γινεται πραξη’ ηταν ενα ολοσελιδο κειμενο(στο μεγαλο σχημα) της Αλεξανδρας Γωγουση στον ‘Ελληνικο Βορρα’ της 23/11/83

@το μοναδικο στουντιο τατουαζ υπαρχει στην Πλακα.Ιδιοκτητης ο Δημ.Μαματσης.Απο 1000-100.000 δρχ το τρυπημα με ηλεκτρινικο βελονακι.Το 60% των πελατων ειναι ναυτικοι που ζητανε γοργονες,καραβακια η αγκυρες.

@ο αναπτηρας για τα τσιγαρα εφευρεθηκε το 1816 πολυ πριν απο τα σπιρτα

@στην Σιβηρια τα πριονιδια χρησιμοποιουνται για την κατασκευη δρομων,διοτι οταν αναμειχθουν με λιωμενο χιονι αντεχουν ενα χρονο χωρις επισκευη.

@ελεχθη απο τον Κωστα Χατζηχρηστο’ο ηθοποιος δεν αποδεικνυει το ταλεντο του λεγοντας βρωμολογα.Ουτε ο Μακρης,ουτε ο Αυλωνιτης,ουτε ο Μαυρεας χρησιμοποιουσαν την βωμολοχια για να κερδισουν το κοινο.Κσι υπηρξαν μεγαλοι’

@Γιαννης Παριος και Ελπιδα τραγουδουν σημερα στη Νεα Υορκη.Ηδη εμφανιστηκαν στο Λος Αντζελες και στο Σαν Φρανσισκο.Απο τον Δεκεμβριο θα εμφανιζονται με τον Χαρρυ Κλυνν στο Στορκ της Αθηνας.

@το 1968 υπηρχαν 100.000 συσκευες τηλεορασης στην Ελλαδα.το 1982 αυξηθηκαν σε 3.130.000

@οι αραχνες ποτε δεν υφαινουν τον ιστο τους στα κλαδια της καστανιας. 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment