Friday, July 30, 2021

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε.
29 Ιουλίου 2021
 
Οι 15 ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του Next Stage Challenge 2021
Οι 15 ομάδες που προκρίθηκαν στον τελικό του Next Stage Challenge 2021
 
Στην τελική φάση του διαγωνισμού Next Stage Challenge προκρίθηκαν 15 νεοφυείς επιχειρήσεις από τη Βόρεια Ελλάδα παρουσιάζοντας καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα σχετικά με την υγεία, τον αθλητισμό, την αγροδιατροφή, την ψηφιακή τέχνη, τη βιομηχανική παραγωγή και τις μεταφορές.
 
Τον Σεπτέμβριο, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις νέες εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στη Θεσσαλονίκη, οι 15 φιναλίστ θα διαγωνιστούν για τρία χρηματικά βραβεία αξίας 4.000€6.000€και 10.000€ στις κατηγορίες “Στάδιο Ιδέας”, “Στάδιο Πρωτοτύπου” & “Στάδιο Εσόδων”, αντίστοιχα, ενώ ένα ευρύ δίκτυο οργανισμών θα επιλέξει κάποιες από τις ομάδες για την παροχή επιπλέον επάθλων. Οι διαγωνιζόμενοι σε κάθε κατηγορία θα αξιολογηθούν συγκριτικά βάσει της σαφήνειας της επιχειρηματικής τους στόχευσης, της συμπληρωματικότητας της ομάδας τους, του μεγέθους της οικονομικής προοπτικής και της καινοτομίας του εγχειρήματος.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
12ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας
12ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds
 
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται η έναρξη του 12ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.
 
Πρόκειται για τον μακροβιότερο Διαγωνισμό Καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 6.500 άτομα.
 
Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
SAVE THE DATE Technology Forum 2021
Technology Forum 2021
 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

No comments:

Post a Comment