Tuesday, October 1, 2019

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ



Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν αρκετοί Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Μονακό


Το βράδυ της Παρασκευής (27/9), ο Αντώνης Ρέμος τραγούδησε για την αφρόκρεμα του Μονακό. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο Gala που διοργάνωσε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, στα πλαίσια του τριημέρου «Save the ocean». Μία exclusive φιλανθρωπική βραδιά με 1.500 ευρώ είσοδο.

Συνολικά, περισσότερα από 400 άτομα απόλαυσαν παλιές και νέες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιστή. Ανάμεσα στις ηχηρές παρουσίες ήταν ο Γιάννης Κούστας με τη Δήμητρα Μέρμηγκα, ο Χάρης Βαφειάς και η σύζυγός του Έμιλυ, καθώς και ο Ζαννής Φραντζέσκος με την γυναίκα του Βερόνικα, που είναι πλέον μόνιμοι κάτοικοι Μονακό τα τελευταία δύο χρόνια. Λίγα τραπέζια πιο κάτω, καθόταν και ο Σάμι Ιμπραήμ, ο Βασίλης Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη, η Έλενα Αμβροσιάδου, ο Ταουφίκ και η Χάλα Χούρι.

Μια μέρα πριν τη συναυλία, ο Αντώνης Ρέμος είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία για την μουσική βραδιά μαζί με τους Gypsy Kings, στη μαρίνα του μικροσκοπικού πριγκιπάτου. «Αύριο βράδυ στην καρδιά του Μόντε Κάρλο, θα ακουστεί η ελληνική φωνή ! Tomorrow night my friends in the heart of Monte Carlo, alongside with @gipsykingsandrereyeas».
Το μενού περιελάμβανε ταρτάρ καβουριού για ορεκτικό, Wagyu Beef με πατάτες φούρνου για κυρίως πιάτο και επιδόρπιο με φράουλες και φιστίκι. Η εκδήλωση τελείωσε το πρωί του Σαββάτου, με τον Ρέμο να τραγουδά το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα πριν την ανατολή του ήλιου. «Η χθεσινή βραδιά ήταν μαγική! Σας ευχαριστώ όλους! Thank you all for an unforgettable night! Thank you Monte Carlo!», έγραψε ο λαϊκός τραγουδιστής στα social media, μετά το τέλος της εκδήλωσης. 

No comments:

Post a Comment