Friday, October 25, 2019


Παροχή διατροφικών συμβουλών και ενημέρωση για το πρόγραμμα “ΤΕΒΑ” στους ωφελούμενους του προγράμματος “Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους”.





Ο Δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί το πρόγραμμα “Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους” ως Τελικός Δικαιούχος, σε συνεργασία με την Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ και την Mη Κυβερνητική Οργάνωση PRAKSIS, ως φορείς διαχείρισης του προγράμματος. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από πόρους της Γενικής Γραμματείας Πρόνοιας, του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας με Αρχή Διαχείρισης το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ).

Στο πλαίσιο του προγράμματος και σε συνεργασία με τα Συνοδευτικά Μέτρα του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πραγματοποιήθηκαν δύο ομαδικές συναντήσεις στις 14/10/2019 και 21/10/2019. Ο σκοπός των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση των ωφελουμένων (ηλικίας 18 με 60 ετών) του προγράμματος “Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους” για τις παροχές του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ από την Κοινωνικό Επιστήμονα-Συντονίστρια των Συνοδευτικών Μέτρων, καθώς και η παροχή συμβουλών για τη σωστή διατροφή στην καθημερινότητα, από την υπεύθυνη Διατροφολόγο των Συνοδευτικών Μέτρων του προγράμματος ΤΕΒΑ. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΆΡΣΙΣ, Μοναστηρίου 12.
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page

No comments:

Post a Comment