Thursday, October 31, 2019


Ο Κώστας Τουρνάς  στο Club του Μύλου

Ο Κώστας Τουρνάς live στο Club του Μύλου

Ο Κώστας Τουρνάς, είναι ο άνθρωπος που θα μας «κλέψει» την  Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, μέσα από μουσικές, για να μας πάει μια βόλτα στην δισκογραφία του και τις συνεργασίες του, από την σκηνή του Club του Μύλου.

Ο Κώστας Τουρνάς είναι όλη του την ζωή μουσικός. Πάντα ήθελε να κάνει διαφορετικά πράγματα, να αποδεσμεύεται από τις όποιες επιρροές και να γράφει αληθινά “δικά μας” τραγούδια…από αυτά που “βρίσκουν” την καρδιά μας.
Τα πρώτα βήματα του με τους POLL, μας άφησαν εντελώς διαφορετικά τραγούδια από όσα είχαν ακουστεί και παρουσιαστεί στην μέχρι τότε ελληνική μουσική σκηνή. Από τα « ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ» και το » ΑΝΘΡΩΠΕ ΑΓΑΠΑ», μέχρι το » ΚΛΕΒΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ» και το » ΤΟΥΡΝΑΣ ’11”, ο καινοτόμος Τουρνάς, ήταν και είναι μόνιμα σε δράση. Η πορεία του γνωστή σε όλους. Αδιάκοπη προσφορά, με μια πλούσια πορεία μέχρι σήμερα.
Στην εμφανιση του την Παρασκευή 1 Νοεμβριου, στο Club του Μύλου γίνεται αναδρομή στην σαραντάχρονη πορεία του, που διαρκεί περίπου 2.30 ώρες με την συνδρομή των αγαπημένων του συνεργατών,
ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΠΑΝEΛΗ (Κιθάρα – Τραγούδι),
ΚΩΣΤΑ ΒΗΧΟ (Μπάσο),
ΣΤΕΛΙΟ ΠΑΣΧΑΛΗ (Tύμπανα)
ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΚΑΛΑΦΑΤΙΑΔΗ (Πιάνο/Πλήκτρα),
και τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ (Μίξη Ήχου)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Μύλος Club
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Ωρα προσέλευσης: 21:30
Ώρα έναρξης 22:30
Προπωληση, Ταμείο: 9€

No comments:

Post a Comment