Thursday, July 5, 2018

Με  full moon party γιορτάστηκε η ανακαίνιση της Προεδρικής Σουίτας του NJV Athens Plaza


Την Πέμπτη 29 Ιουνίου, την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού επέλεξε το NJV Athens Plaza για να γιορτάσει την ανακαίνιση της διώροφης Προεδρικής σουίτας του ξενοδοχείου.
Σε ένα μοναδικό τοπίο στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου -με αφοπλιστική θέα στην Ακρόπολη και τη Βουλή μέχρι τη θάλασσα του Σαρωνικού- στελέχη του ξενοδοχείου, συνεργάτες, δημοσιογράφοι, bloggers και πολλοί άλλοι καλεσμένοι γιόρτασαν την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού στη μαγευτική βεράντα της προεδρικής σουίτας.

Τους καλεσμένους υποδέχθηκε η Υποδιευθύντρια του Ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκουμε τους συνεργάτες της.
Η κ. Λαζαράκου δέχθηκε τα συγχαρητήρια των καλεσμένων για την επιτυχημένη ανακαίνιση η οποία αποτελεί παράδειγμα σύγχρονης πολυτελούς διαβίωσης και ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας. Σχετικά με την ανακαίνιση η κα Λαζαράκου δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτή την ανακαίνιση. Με την ολοκλήρωση των εργασιών, η Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza, αναβαθμίστηκε στα υψηλότερα επίπεδα της σύγχρονης αισθητικής, ενώ οι υποδομές της εκσυγχρονίστηκαν. Η σουίτα μας βρίσκεται αναμφισβήτητα μεταξύ των καλύτερων του κέντρου της Αθήνας. Η εσωτερική πολυτέλεια σε συνδυασμό με την υπέροχη βεράντα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στο κέντρο της πρωτεύουσας».
Λίγα λόγια για τη σουίτα: 
Η επιβλητική Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza εκτείνεται σε δύο επίπεδα, παρέχοντας μοναδική αίσθηση ιδιωτικότητας και άνεσης. Διαθέτει πολυτελές σαλόνι, τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα, κομψά διακοσμημένο καθιστικό και ξεχωριστό ξενώνα. Επιπλωμένη και διακοσμημένη με πρωτότυπα έργα γνωστών καλλιτεχνών, η εντυπωσιακή Προεδρική Σουίτα του NJV Athens Plaza υπόσχεται να καλύψει κάθε ανάγκη και επιθυμία ακόμα και του πλέον απαιτητικού ταξιδιώτη. Τα δάπεδα επιστρώθηκαν με νέο δρύινο πάτωμα, σε ειδικούς σχηματισμούς, ενώ στα δάπεδα και στους τοίχους των λουτρών τοποθετήθηκαν νέες μαρμαροστρώσεις σε συνδυασμό του λευκού και του μαύρου
Οι γκρι–μπεζ αποχρώσεις συνδιαλέγονται με μαρμάρινες, μεταλλικές και ξύλινες επενδύσεις, δημιουργώντας μια αίσθηση ζεστασιάς στο χώρο και ιδανικό σκηνικό για τα προσεκτικά επιλεγμένα έπιπλα διάσημων οίκων. Ο προσεκτικά μελετημένος φωτισμός με φωτιστικά επώνυμων εταιρειών, οι ταπετσαρίες διαφορετικών υφών σε επιλεγμένους τοίχους αλλά και η κουρτίνα τύπου wave σε όλο το μήκος των ανοιγμάτων αναδεικνύουν τη λιτή μορφολογία του χώρου, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια σοφιστικέ ατμόσφαιρα. Εγκαταστάθηκε νέο σύστημα φωτισμού πλήρως αυτοματοποιημένο μέσω ΚΝΧ, ενώ υπάρχει δυνατότητα για έλεγχο μέσω tablet (i-Pad) από οποιαδήποτε σημείο του χώρου. Στο καθιστικό εγκαταστάθηκε σύγχρονο ηχητικό σύστημα, ιδιαίτερα καλαίσθητο και πρακτικό, με δυνατότητα σύνδεσης οποιασδήποτε συσκευής (smartphone, TV, USB κ.λπ.). Σε συγκεκριμένους χώρους, στο καθιστικό και τα δωμάτια, έχουν εγκατασταθεί
Την αρχιτεκτονική και ηλεκτρομηχανολογική μελέτη και την κατασκευή της Προεδρικής Σουίτας του NJV Athens Plaza ανέλαβε με εντυπωσιακή αρτιότητα καθώς και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η κατασκευαστική εταιρεία AIRTEC η οποία αναλαμβάνει έργα υψηλών προδιαγραφών όπως ξενοδοχειακές μονάδες και πολυτελείς κατοικίες. Η μελέτη φωτισμού έγινε σε συνεργασία εταιρεία CPLD. Όλες οι ξύλινες επενδύσεις και τα έπιπλα της σουίτας (ντουλάπες, έπιπλα γραφείων, εντοιχισμένα φωτιστικά) έχουν σχεδιαστεί και έχουν κατασκευαστεί από την μελετητική ομάδα της εταιρείας AIRTEC αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χώρο.
Σχετικά με το NJV Athens Plaza:
To NJV Athens Plaza βρίσκεται το κέντρο της Αθήνας, στην ιστορική Πλατεία Συντάγματος, και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φιλοξενίας από το 1980. Με λαμπρή και μακρά πορεία σχεδόν 40 ετών, το NJV Athens Plaza καλωσορίζει επισκέπτες από όλο τον κόσμο προσφέροντας απαράμιλλη φιλοξενία και υπηρεσίες σε σύγχρονα δωμάτια και σουίτες. Διαθέτει 162 δωμάτια και 18 σουίτες με υψηλών προδιαγραφών παροχές. Οι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων διαθέτουν υψηλών προδιαγραφών εξοπλισμό και μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 350 άτομα, για πάσης φύσης εκδηλώσεις όπως συνέδρια και επαγγελματικά γεύματα. Βρίσκεται κοντά στο μετρό, στα τραμ, λεωφορεία και τα τρόλεϊ.
Διαθέτει πλούσιες επιλογές απόλαυσης φαγητού όπως στο εστιατόριο The Parliament το οποίο προσφέρει μεσογειακές γεύσεις a la carte, στο Explorer’s Bar ένα εκλεπτυσμένο bar με αέρα Βρετανικού club με finger food, ποτά, κοκτέιλ και μοναδική λίστα κρασιών ενώ το Plaza Café αποτελεί τον ιδανικό προορισμό απόλαυσης καφέ και φαγητού στο κέντρο της Αθήνας.

No comments:

Post a Comment