Saturday, July 28, 2018

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΔΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΣΥΚΕΩΝ

Το δωρεάν πρόγραμμα κατάδυσης θα πραγματοποιείται από τις 2μ.μ. έως τις 7μ.μ. κατά τις ημέρες Σάββατο 4 και Σάββατο 25 Αυγούστου
Πρωτοπορεί, για άλλη μια φορά, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών (ΚΕΥΝΣ) δίνοντας την ευκαιρία σε όσους ενδιαφέρονται να έχουν μια γνήσια καταδυτική εμπειρία και μάλιστα εντός της πόλης.
Κι αυτό θα γίνει συμμετέχοντας στο Πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba, που θα πραγματοποιηθεί τις ημέρες του Σαββάτου μέσα στον Αύγουστο στις υπερσύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου της Δ.Ε. Συκεών.

Το Πρόγραμμα Καταδυτικής Εμπειρίας SSI Try Scuba Pool, που οργανώνεται από την ΚΕΥΝΣ, σε συνεργασία με τη Σχολή Κατάδυσης NGUE-Northern Greece Underwater Explorers, είναι δομημένο σε δύο εκπαιδευτικούς κύκλους των 90 λεπτών ανά γκρουπ, που περιλαμβάνουν εκπαίδευση για τη χρήση καταδυτικού εξοπλισμού, κατάδυση στην πισίνα, φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση. Οι λάτρεις του υγρού στοιχείου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες, δοκιμάζοντας τις αντοχές τους στο νερό με ασφάλεια, υπό την στενή καθοδήγηση πιστοποιημένων εκπαιδευτών καταδύσεων.

Δυνατότητα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν ενήλικες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι αθλούμενοι του κολυμβητηρίου, ενώ ο απαιτούμενος εξοπλισμός κατάδυσης (μάσκα και στολή) θα παρέχεται από τους υπεύθυνους εκπαιδευτές εκτέλεσης της δράσης.
Οι ομάδες των συμμετεχόντων θα χωριστούν σε 7 με 8 άτομα, τα οποία θα πραγματοποιούν γνωριμία και εξοικείωση με την υποβρύχια κολύμβηση και τις καταδύσεις για διάρκεια 1 ½ ώρας.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται από τις 2μ.μ. έως τις 7μ.μ. κατά τις ημέρες Σάββατο 4 και Σάββατο 25 Αυγούστου, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στη γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου της Δ.Ε. Συκεών (πληροφορίες στο τηλ. 2310.200327).


No comments:

Post a Comment