Monday, July 30, 2018



 H«Villa Mont Blue»

 της ΖαKύνθου

Στο Ακρωτήρι, με 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 12 άτομα

Κοντά στην φημισμένη παραλία Κόκκινος Βράχος, στην περιοχή Ακρωτήρι, στην κορυφή ενός κατάφυτου λόφου, 500 μόλις μέτρα από την πιο κοντινή ακτή και σε απόσταση ανάσας από τη πανέμορφη πόλη της Ζακύνθου, είναι χτισμένη μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες σε ανέσεις και πολυτέλεια του νησιού, η περίφημη «Villa Mont Blue».
Πρόκειται στην πραγματικότητα για μια λαμπερή έπαυλη τεσσάρων επιπέδων (μαζί με το πλήρως λειτουργικό υπόγειο), με 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και με δυνατότητα φιλοξενίας έως και 12 ατόμων, σε πολυτελείς εσωτερικούς χώρους 780 τετραγωνικών μέτρων και η οποία διατίθεται προς ενοικίαση, προσφέροντας στους ενδιαφερόμενους ανέσεις και υπηρεσίες για ένα πραγματικά αξέχαστο καλοκαίρι.
Στη «Villa Mont Blue» της Ζακύνθου όλες οι καλοκαιρινές δραστηριότητες επικεντρώνονται στους άπλετους εξωτερικούς χώρους και κυρίως γύρω από την εντυπωσιακή -50 τετραγωνικών- πισίνα, ενώ στον περιβάλλοντα χώρο, εκτός από το ξύλινο ντεκ για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση, περιλαμβάνονται καθιστικό και δύο BBQs. Κυρίως τις βραδινές ώρες, ο χαμηλός φωτισμός και η απίστευτη θέα προς τη θάλασσα, μετατρέπει το χώρο σε πραγματικά μαγικό, κυρίως τις ώρες που αλλάζει χρώματα ο ορίζοντας.
Εσωτερικά, η «Villa Mont Blue» αποτελεί την επιτομή της πολυτέλειας και των ανέσεων με ένα εξαιρετικής ποιότητας μωσαϊκό να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο της μέρος, ενώ ο συνδυασμός φίνου ξύλου και μαρμάρου, κυρίως σε χώρους όπως η κουζίνα, κόβει πραγματικά την ανάσα. Στον πρώτο όροφο, στο υπερυψωμένο ισόγειο ουσιαστικά, εντυπωσιάζει ένα τεράστιο καθιστικό-σαλόνι με θέα μέσα από τα υπερμεγέθη και πολλά παράθυρα, ενώ στον ίδιο luxurious χώρο περιλαμβάνεται μία μοντέρνα τραπεζαρία, τζάκι, μεγάλο πιάνο και ένα πλήρως εξοπλισμένο μπαρ. Στο ίδιο επίπεδο βρίσκεται και η μεγάλη κουζίνα, ενώ περιλαμβάνεται επίσης μία μικρότερη τραπεζαρία, χώρος γραφείου και βέβαια έξοδος προς ένα πολύ όμορφο μπαλκόνι με υπέροχη θέα και καθιστικό.
Κατεβαίνοντας με εσωτερική σκάλα προς το υπόγειο, ο επισκέπτης ανακαλύπτει ένα συναρπαστικό χώρο playroom με τραπέζι μπιλιάρδου, στον οποίο υπάρχει και home theater με οθόνη 100 ιντσών και 6 θέσεις κινηματογράφου, ενώ στο ίδιο επίπεδο περιλαμβάνεται πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, όπως επίσης μπάνιο με σάουνα και body shower.
Στον δεύτερο όροφο, η «Villa Mont Blue» περιλαμβάνει, καταρχάς, μία από τις πιο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες στο νησί, με king-sized κρεβάτι, τζάκι, ντουλάπα-δωμάτιο, μπάνιο με τζακούζι και τηλεόραση, ενώ υπάρχει ένα πολύ όμορφο μπαλκόνι με μικρό καθιστικό που προσφέρει απίθανη θέα. Στον ίδιο όροφο υπάρχουν άλλες δύο κρεβατοκάμαρες με επίσης king-sized κρεβάτια και εσωτερικά μπάνια, στα οποία κυριαρχεί το εξαιρετικής ποιότητας μωσαϊκό, ενώ ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο υπέροχο καθιστικό με τον στρογγυλό δερμάτινο καναπέ, το τζάκι και την υπέροχη θέα προς το Ιόνιο. Τέλος, ο τρίτος όροφος περιλαμβάνει άλλες δύο πολυτελείς κρεβατοκάμαρες με ξύλινα δάπεδα και δοκάρια στις οροφές, ενώ εκτός από τα μπάνια και το τζακούζι, υπάρχει μία μοναδική σε ομορφιά και άνεση βεράντα για ηρεμία και χαλάρωση κάτω από τον ήλιο του Ιονίου.
Εκτός από τις ίδιες τις ανέσεις της ίδιας της έπαυλης, στους φιλοξενούμενους της «Villa Mont Blue» παρέχονται στις τιμές ενοικίασης ένα πλήθος επιπλέον προσφορών, όπως μία εντυπωσιακή Porsche Cayenne με τον οδηγό της για μεταφορά «από και προς» το αεροδρόμιο αλλά και τις υπόλοιπες μετακινήσεις, όπως επίσης και προσωπικός σεφ για το πρωινό αλλά και το γεύμα. Επιπλέον, έξτρα υπηρεσίες περιλαμβάνουν ότι μπορεί να φανταστεί και να ζητήσει κανείς, όπως δασκάλους yoga και pilates, υπηρεσίες ομορφιάς, μασάζ, μεταφορά με λιμουζίνα, ποδήλατα ή μηχανάκια, κέτερινγκ και πολλά άλλα.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment