Sunday, July 22, 2018

«CELESTIAL» VILLA

Στην «oυράνια» βίλα της Μυκόνου των €3.000.000

Χτισμένη αμφιθεατρικά στο λόφο πάνω από το Καλό Λιβάδι σε ένα οικόπεδο 16 στρεμμάτων

Τρεις-τέσσερις είναι οι ακριβότερες αλλά και οι πλέον περιζήτητες περιοχές της Μυκόνου για αγορά ακινήτου, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πιο πρόσφατα στοιχεία για τη ζήτηση από τα μεσιτικά γραφεία του νησιού. Κι όταν γράφουμε για «περιζήτητα», αναφερόμαστε κυρίως σε καινούριες βίλες, νεόδμητες, εντυπωσιακής αισθητικής και άνεσης, οι οποίες βρίσκονται είτε σε περιοχές κοντινές στα τουριστικά κέντρα του νησιού ή είτε σε απόσταση αναπνοής από τις διάσημες παραλίες του.
Στην κατάταξη, την πρώτη θέση κατέχουν οι περιοχές Άγιος Λάζαρος και Άγιος Ιωάννης, ακολουθούν ο Καλαφάτης και το Καλό Λιβάδι, ενώ το top 3 συμπληρώνεται με την Ελιά της Μυκόνου. Σε αυτές τις περιοχές έχουν δημιουργηθεί κάποιες από τις πιο εντυπωσιακές βίλες όχι μόνο της Μυκόνου αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου, αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.
Στο νoτιοανατολικό τμήμα του νησιού (μόλις 10 χλμ. από τη χώρα), ανάμεσα στην Ελιά και τον Καλαφάτη, βρίσκεται το Καλό Λιβάδι, μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Μυκόνου. Το νέο hot-spot των κοσμικών, η ζωντάνια της νεολαίας στα beach-bars αλλά και χώρος για οικογενειακό κλίμα, βρίσκονται εδώ. Ρηχά νερά, άνετες ξαπλώστρες, ψάθινες ομπρέλες, εστιατόρια, beach-bars, ντους, αποδυτήρια και water sports, το Καλό Λιβάδι προσφέρει όλων των ειδών τη διασκέδαση στους επισκέπτες του.
Χτισμένες αμφιθεατρικά στη διάσημη παραλία και σε τόση απόσταση όση χρειάζεται για να εξασφαλίζεται η ηρεμία και η χαλάρωση των επισκεπτών, είναι χτισμένες κάποιες από τις ομορφότερες βίλες του νησιού, οι οποίες επιπλέον προσφέρουν εντυπωσιακή θέα προς το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.
Εδώ, στην κορυφή ενός λόφου, σε ένα οικόπεδο πραγματικό διαμάντι 16 στρεμμάτων και σε απόσταση ενός περίπου χιλιομέτρου από την αμμουδιά είναι χτισμένες δύο από τις εντυπωσιακότερες σε αισθητική και ανέσεις βίλες της Μυκόνου, οι οποίες μάλιστα -εκ των άλλων- διαθέτουν και ελικοδρόμιο. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα τέλεια οριοθετημένο συγκρότημα δύο πολυτελών εξοχικών κατοικιών, από εκείνες που διαβάζουμε ότι νοικιάζονται σε διάσημους αστέρες της σόου μπιζ ή πάμπλουτους επιχειρηματίες οι οποίοι επιζητούν να ζήσουν την εμπειρία του μυκονιάτικου καλοκαιριού εξασφαλίζοντας παράλληλα την απόλυτη ιδιωτικότητα των διακοπών τους.
Στην ουσία, οι δύο βίλες, τις οποίες το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty ονομάζει «Ambrosial» και «Celestial», είναι ένα πολυτελές συγκρότημα δωματίων με luxurious ανέσεις, με την πρώτη βίλα να βρίσκεται στο νοτιοανατολικό κομμάτι του οικοπέδου και τη δεύτερη, σαφέστατα πιο προνομιούχα, στο νότιο, με τη μοναδική θέα να απλώνεται όλη μπροστά της. Μάλιστα, το Sotheby’s διαθέτει ήδη την «Celestial» προς πώληση, με το ποσό των 2.900.000 ευρώ και η οποία προσφέρεται και για επαγγελματική χρήση, καθώς διαθέτει στα δύο επίπεδα της 13 υπνοδωμάτια, τα 6 στο ισόγειο, όλα με εσωτερικά μπάνια και άλλα 7 στο δεύτερο όροφο, με ιδιωτικά μπαλκόνια και επίσης ensuite μπάνια.
Στην «ουράνια» βίλα της Μυκόνου, τα πάντα «συμβαίνουν» γύρω από την τεράστια πισίνα υπερχείλισης, καθώς τέσσερις διαφορετικοί εξωτερικοί χώροι, οι τρεις προστατευμένοι από κιόσκια, αποτελούν τα ιδανικά σημεία χαλάρωσης, φαγητού, BBQ, ποτού και διασκέδασης. Ο τέταρτος είναι το ξύλινο κατάστρωμα της πισίνας που προσφέρεται για ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό μυκονιάτικο ήλιο, δίπλα στο κρυστάλλινο νερό, ενώ και από την άλλη πλευρά, ξύλινες ξαπλώστρες είναι ιδανικές για όσους επιζητούν περισσότερη απομόνωση. Εντυπωσιακός επίσης είναι ένας επιπλέον εξωτερικός χώρος ο οποίος δίνει την τεχνική δυνατότητα απόλαυσης κάποιας αγαπημένης ταινίας ή και τηλεοπτικών προγραμμάτων.
Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να δοθεί στο εσωτερικό της «Celestial» και στην μοναδική αισθητική της, καθώς διαθέτει πανέμορφους χώρους για φαγητό, χαλάρωση και κουβέντα, όλοι με άμεση πρόσβαση στο εξωτερικό της βίλας και με υπέροχη θέα προς τη θάλασσα. Εντυπωσιακή είναι επίσης όλη η ξύλινη επένδυση του πατώματος, η οποία συνδυάζεται μοναδικά με τα ξύλινα δοκάρια της οροφής, σε παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ, μία αισθητική που διαπνέει, μαζί με το λευκό των τοίχων αλλά και της διακόσμησης, όλους τους χώρους της κατοικίας. Περιττό βέβαια να αναφερθεί ότι προσφέρονται όλες οι ανέσεις μίας σύγχρονης κατοικίας, υπερσύγχρονος κλιματισμός και συστήματα ασφαλείας και μπάνια των οποίων ο συνδυασμός παράδοσης και μοντέρνου στυλ κάνει τη χρήση τους απολαυστική…
Συμπερασματικά, είτε η «Celestial» αγοραστεί για προσωπική χρήση ή για επαγγελματική, πρόσκειται πραγματικά για ένα από τα πιο εντυπωσιακά εξοχικά του νησιού των ανέμων.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment