Tuesday, July 17, 2018


Astroparty 
Πέμπτη 19 Ιουλίου
biscotto coffee+  (Mediterranean Cosmos)
Είσοδος Ελεύθερη
 
H επιστημονική ομάδα του ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟΥ Θεσσαλονίκης θα έχει στήσει τηλεσκόπια για την παρατήρηση του έναστρου ουρανού και θα είναι στη διάθεσή σας για πληροφορίες και φυσικά καθοδήγηση στην παρατήρησή σας.

Το βράδυ της  Πέμπτης 19 Ιουλίου θα είναι πολύ πλούσιο αστρονομικά, οπότε μη χάσετε την ευκαιρία να ατενίσετε μαζί μας τον νυχτερινό ουρανό! Αμέσως μετά τη δύση του Ήλιου θα παρατηρήσουμε λεπτομέρειες στην επιφάνεια της Σελήνης, και τον Δία μαζί με τους τέσσερις λαμπρότερους δορυφόρους του. Αργότερα θα στρέψουμε τα τηλεσκόπια μας στον Κρόνο, ο οποίος πάντα εντυπωσιάζει με τους δακτυλίους του, και φυσικά στον Άρη, που αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην ελάχιστη απόσταση του από τη Γη, πράγμα που τον καθιστά λαμπρότερο και ιδανικό για παρατήρηση. Φυσικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της αστροβραδιάς θα γίνεται ουρανογραφία, ώστε ο καθένας να μπορεί να αναγνωρίζει μόνος του τους καλοκαιρινούς αλλά και τους αειφανείς αστερισμούς!
Όλα αυτά απολαμβάνοντας το κρασί, τη μπύρα ή το ποτό μας ενώ θα απολαμβάνουμε μουσικές επιλογές από το ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.
 
 
*Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας τηλεφωνικά στο 2310 253878 ή ηλεκτρονικά παρακάτω.
Κάντε την κράτησή σας εδώ
Info:
biscotto coffee+
Mediterranean Cosmos
Πέμπτη 19 Ιουλίου
Έναρξη: 21:00
Κρατήσεις: 2310253878 ή ηλεκτρονικά παραπάνω
Είσοδος Ελεύθερη
Facebook event ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment