Monday, July 2, 2018


Το «κρυμμένο μυστικό» του Αγραρίου των 3.200.000

Μία πανέμορφη κατάλευκη βίλα δύο επιπέδων σε οικόπεδο-«διαμάντι» 5,5 στρεμμάτων

Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις διασημότητες να περάσουν απαρατήρητοι στη Μύκονο, εκτός αν οι ίδιοι το επιθυμούν να γίνουν αντιληπτοί από τους δεκάδες φωτογράφους, ελληνικών και ξένων πρακτορείων που κατακλύζουν για 5 μήνες κάθε γωνιά του νησιού. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις επιχειρηματιών, τραπεζιτών ακόμα και ανθρώπων του θεάματος που επιθυμούν επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις στα κοσμοσπολίτικα στέκια του Νησιού των Ανέμων, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους επιζητούν την απόλυτη ιδιωτικότητα και να μην διαταράξει τίποτα τη χαλάρωση και την απόλαυση του ήλιου και της καταγάλανης θάλασσας.
Πράγματι, η Μύκονος και τα καταλύματα της προσφέρουν και τις δύο επιλογές, και όταν μάλιστα υπάρχει η οικονομική άνεση και η επιθυμία να βιώνεις στο έπακρο το ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες, μικροί πολυτελείς παράδεισοι είναι διάσπαρτοι στο νησί, βίλες, επαύλεις και εξοχικά που μαγεύουν για την αισθητική και τις ανέσεις που προσφέρουν.
Μία από αυτές τις εξαιρετικές περιπτώσεις βρίσκεται στη νότια πλευρά του νησιού, δίπλα στην Ελιά, στο περίφημο Αγράρι, μία πανέμορφη χρυσή παραλία προστατευμένη από τους βοριάδες, σε απόσταση μόλις 10 χιλιομέτρων από τη Χώρα της Μυκόνου. Πρόκειται για το «κρυμμένο μυστικό» του Αγραρίου, όπως ονομάζει την πανέμορφη βίλα των 300 περίπου τετραγωνικών το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty,την οποία περιλαμβάνει στη λίστα των «προς πώληση» ακινήτων του έναντι της τιμής των 3.200.000 ευρώ.
Πρόκειται για ένα παραδεισένιο κατάλευκο εξοχικό χτισμένο αμφιθεατρικά στο λόφο του Αγραρίου, σε οικόπεδο-«φιλέτο» 5,5 στρεμμάτων, απόλυτα προστατευμένο και ασφαλές από τα αδιάκριτα μάτια, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις της τελευταίας τεχνολογίας. Το «Hidden Secret» του Αγραρίου είναι χτισμένο από πέτρα σε δύο επίπεδα και κυριαρχείται από μία εντυπωσιακή πισίνα, γύρω από την οποία εκτυλίσσεται όλη η καλοκαιρινή «δράση» των φιλοξενούμενων της, καθώς ένα πέτρινο καθιστικό με ξύλινη πέργκολα προσφέρει απίστευτη θέα προς τη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Κουκλίστικο όμως είναι και το εσωτερικό της βίλας, στο οποίο κυριαρχεί το μυκονιάτικο λευκό, τα ξύλινα δοκάρια στις οροφές, ενώ έξι κρεβατοκάμαρες με πέντε εσωτερικά μπάνια μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 10 άτομα.
Αν και η Sotheby’s προσφέρει ελάχιστες πληροφορίες για την εσωτερική διαρρύθμιση της οικίας, από τις φωτογραφίες αποκαλύπτεται η μοναδική της αισθητική και η τέλεια διακόσμηση, ένας συνδυασμός παράδοσης με πολλά μοντέρνα στοιχεία, ενώ την παράσταση κλέβουν τα καθιστικά και όσα «διαδραματίζονται» γύρω από την πισίνα υπερχείλισης, όπως το τζακούζι, το BBQ, ο άπλετος χώρος για ηλιοθεραπεία αλλά και η ανοιχτή τραπεζαρία με πέργκολα, στο πλάι της κατοικίας, με θέα προς το Αγράρι.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment