Wednesday, February 14, 2018

AQUAMARE MAHOE BAY

Business πλουσίων στις Παρθένες Νήσους

Τρεις πολυτελείς βίλες $23 εκατομμυρίων σε απόσταση 10 μέτρων από τα γαλαζοπράσινα νερά...

Στο τελευταίο σύμπλεγμα νησιών της Καραϊβικής πριν το απέραντο χάος του Ατλαντικού, υπάρχει καλά κρυμμένος ο παράδεισος των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Στο τρίτο σε μέγεθος από τα δεκάδες νησιά και νησίδες, βρίσκεται το Virgin Gorda, με μια ενδοχώρα πνιγμένη στην εξωτική βλάστηση και με γαλαζοπράσινα νερά, κάποια από αυτά σχεδόν ανεξερεύνητα από τους επισκέπτες. Πρόκειται για έναν τόπο, πραγματικά παρθένο, που τώρα αναπτύσσεται τουριστικά, με ξενοδοχειακές μονάδες, πολυτελείς, εξοχικές κατοικίες, μαρίνες για κάθε είδους σκάφη αναψυχής και τα περίφημα Λουτρά («The Baths»), στο νότιο μέρος του νησιού, ένα γεωλογικό θαύμα της φύσης που έχει δημιουργηθεί πριν από εκατομμύρια χρόνια εξαιτίας των ηφαιστείων της περιοχής.
Χτισμένο στο Aquamare Mahoe Bay του Virgin Gorda, σε μία από τις πιο οργανωμένες σε δομές περιοχές του νησιού και σε έκταση 7 στρεμμάτων, ένα συγκρότημα τριων πολυτελών κατοικιών, σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την ακτή, περιμένει τον επόμενο επιχειρηματία-επενδυτή του να το αξιοποιήσει εμπορικά. Πρόκειται για τρεις πολυτελείς βίλες και ένα μικρότερο οίκημα, πιθανά για τον επιστάτη, που διατίθενται προς εμπορική εκμετάλλευση από το μεσητικό γραφείο Sotheby’s International Realty αντί των 23 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ για μεμονωμένη αγορά, η μεγαλύτερη βίλα κοστίζει 7 εκαομμύρια και οι δύο μικρότερες από 5.
Το συγκρότημα, που είναι έτοιμο προς παράδοση ανά πάσα στιγμή, επιπλωμένο και με όλες τις ανέσεις, βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από τα γαλαζοπράσινα νερά της Καραϊβικής, αν και κάθε βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα, όλες με θέα τον ωκεανό και το κανάλι Drake. Κάθε πολυτελής οικία έχει τρεις κύριες σουίτες, ένα διπλό υπνοδωμάτιο, καθώς και ένα studio, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 12 άτομα. Όλες οι βίλες μαζί έχουν 15 πλήρως εξοπλισμένα μπάνια και τρία μικρότερα, είναι στο μεγαλύτερο μέρος τους κτισμένες από πέτρα, με ψηλοτάβανες ξύλινες οροφές, τηρώντας στοιχεία από την αρχιτεκτονική των νησιών. Ατού των κατοικιών, οι εξωτερικοί χώροι γύρω από τις πισίνες, εφοδιασμένοι με όλες τις ανέσεις, ενώ και η ασφάλεια που προσφέρεται είναι υψηλών στάνταρντς. Απολαύστε κάποιες από τις εικόνες του συγκροτήματος και ονειρευτείτε μια ζωή για πάντα εκεί…

No comments:

Post a Comment