Friday, September 29, 2017

VILLA BEL ESPRIT

Ταξίδι στο όνειρο των St. Barts αξίας $25.000.000

Οκτώ παραδοσιακές βίλες «φυτεμένες» μέσα στην πυκνή και άγρια βλάστηση της Καραϊβικής 

Σε μία από τις πιο μαγικές τοποθεσίες του Αγ. Βαρθολομαίου, του εξωτικού νησιού του Ατλαντικού που είναι διάσημο με την ονομασία St. Barths ή St. Barts στα αγγλικά, βρίσκεται, σχεδόν «φυτεμένη» μέσα στην πυκνή και άγρια βλάστηση, μια ειδυλλιακή βίλα οκτώ παραδοσιακών κτισμάτων-pavilions, που πολύ πρόσφατα έγινε γνωστό ότι αναζητεί αγοραστή. Με θέα στο «πιάτο» τον κόλπο Lorient, η βίλα Bel Esprit και στο κτιριακό της συγκρότημα, περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και αλλά δύο σε ξεχωριστούς χώρους και η τιμή εκκίνησης για την αγοράς της ξεκινάει από τα 24,5 εκατ. δολάρια.
Κτισμένη με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των Δυτικών Ινδιών της Καραϊβικής, η βίλα είναι βουτηγμένη μέσα στην άγρια, εξωτική βλάστηση και όλα τα κτίσματα της λούζονται από το υπέρλαμπρο, φυσικό φως. Το κυρίως οίκημα διαθέτει μια απίθανη ξύλινη βεράντα που οδηγεί στο living room, στην τραπεζαρία και στην κουζίνα, όλα σε ένα επίπεδο. Η πλειονότητα των τοίχων και του ταβανιού είναι στα λευκά, αναδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, μοναδικά, τα -κλασικής αισθητικής- έπιπλα και το πολύχρωμο ντεκόρ. Η κουζίνα είναι μεγάλη και εξοπλισμένη με όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα και συσκευές, ενώ η πισίνα, λίγα μόλις βήματα μακριά, διαθέτει μεγάλους χώρους για ηλιοθεραπεία και εστίαση.
Κάθε κτίσμα είναι ουσιαστικά μια αυτόνομη βίλα, καθώς περιλαμβάνει τη δική της κρεβατοκάμαρα και μπάνιο, γεγονός που καθιστά όλο το παραδοσιακό συγκρότημα πόλο έλξης οικογενειών. Παράλληλα, διαθέτουν το δικό τους ξεχωριστό ντεκόρ και κάποιες μικρές εκπλήξεις, όπως υπαίθριο μπάνιο, που τις κάνουν ξεχωριστές. Τέλος, στη βίλα Bel Esprit υπάρχει και αυτόνομο οίκημα σε ρόλο γραφείου, εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα σε κάθε εκατομμυριούχο επιχειρηματία.

No comments:

Post a Comment