Saturday, September 23, 2017

CINDY CRAWFORD

Ο νέος παράδεισος αξίας 11,6 εκατ. δολαρίων που αγόρασε στο Λος Άντζελες


Αν και αποφάσισαν να πουλήσουν το υπέροχο 60 εκατομμυρίων δολαρίων παραθαλάσσιο σπίτι τους στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια η Cindy Crawford και ο σύζυγός της Rande Gerber δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν τη δυτική όχθη, όπως είχε γραφτεί. Αντίθετα ήδη έχουν βρει το επόμενο σπίτι τους στους λόφους του Beverly Hills στο Λος Άντζελες.
Πρόκειται για ένα εκπληκτικό και πολυτελές σπίτι για το οποίο το διάσημο ζευγάρι θα δώσει για να το αποκτήσει 11,6 εκατομμύρια δολάρια. Το συγκεκριμένο οίκημα είναι στο νούμερο 90210 της οδού Loma Vista Drieve, όπου είχε γυριστεί η τηλεοπτική εφηβική σειρά “90210 Beverly Hills”. Βρίσκεται στο τέλος ενός πριβέ δρόμου και διαθέτει 5 μεγάλα υπνοδωμάτια με τζάκι, μεγάλη μάστερ σουίτα, 6 μπάνια, υδρομασάζ, σάουνα, ξύλινα πατώματα, εξωτερική πισίνα και χώρο για να γίνονται φωτογραφήσεις. Η συγκεκριμένη γειτονιά είναι από τις πιο διάσημες καθώς εδώ μένουν πολλοί επώνυμοι μεταξύ άλλων οι Jane Fonda, Courtney Cox. Εδώ βρίσκεται και ενα σπίτι του Elvis Presley.
H Cindy Crawford γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1966 στο Ιλινόις των Ηνωμένων Πολιτειών. Τις δεκαετίες του 80 και του 90 η Crawford ήταν ένα από τα πιο γνωστά και καλοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο. Το 1995 το αμερικανικό οικονομικό περιοδικό “Forbes” την ανακήρυξε ως το πιο καλοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο.
Η Crawford υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Richard Gere από το 1991 μέχρι το 1995. Μετά το χωρισμό τους εκείνη παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και μοντέλο Rande Gerber. Ο γάμος τους έγινε στις 29 Μαϊου 1998. Μαζί έχουν δυο παιδιά, τον Presley Walker και την Kaia, τα οποία ασχολούνται με το μόντελινγκ.



No comments:

Post a Comment