Thursday, September 21, 2017

PAULINE DUCRUET

H εγγονή της Grace Kelly μεγάλωσε 

Λιγότερο «άστατη» από τη Stepahanie του Μονακό, την μητέρα της, κάνει τα πρώτα της βήματα στη Μόδα 

Η πριγκίπισσα του Monaco Stéphanie δεν ακολούθησε ποτέ τους κανόνες και τα πρωτόκολλα των γαλαζοαίματων, ζώντας συχνά στα άκρα και προκαλώντας με τις επιλογές της το άκρως συντηρητικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, τουλάχιστον όσον αφορά τη δεκαετία του ’80. Η μεγαλύτερη της κόρη, στα 23 σήμερα,μπορεί να μην είναι το ίδιο «άστατη», άλλωστε οι εποχές έχουν αλλάξει, αλλά δείχνει να ακολουθεί κάποια από τα βήματα της μητέρας της.
Η Pauline Ducruet, κόρη της Stéphanie από τον πρώτο της γάμο που κράτησε μόλις ένα χρόνο, με τον σωματοφύλακα Daniel Ducruet, ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη, στο Greenwich Village, ολοκληρώνοντας φέτος τις σπουδές της σαν σχεδιάστρια μόδας στο φημισμένο Parsons School of Design. Όπως η μητέρα της, που κάποια στιγμή ήταν και μοντέλο του Christian Dior, η χαριτωμένη Pauline έχει ήδη εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας, περνώντας κάποιους μήνες τόσο στη Vogue όσο και στον Οίκο Louis Vuitton. Παρ’ όλα αυτά, η Ducruet δεν είναι Stephanie, δείχνει αρκετά πιο χαμηλών τόνων, ενώ η απόφαση της να ασχοληθεί με τα ρούχα αποδεικνύει πως θέλει να κάνει σοβαρή καριέρα στο χώρο και να μη στηριχθεί στο βάρος του ονόματος της.
Άλλωστε ας μην ξεχνάμε, πως πρόκειται για την εγγονή της Grace Kelly, της Αμερικανίδας διάσημης ηθοποιού και πριγκίπισσας του Μονακό, που λατρεύτηκε ως fashion icon αλλά και για το υποκριτικό της ταλέντο σε ολόκληρο τον κόσμο. Aν και η Pauline δεν την έζησε, καθώς η Kelly σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό (1982) πολύ πριν γεννηθεί, η νεαρή Ducruet «κουβαλάει» παντού στους ώμους της αυτό το βάρος που ουσιαστικά της επιβάλλει να πετύχει.
Πολύ πρόσφατα, η Pauline παρουσίασε την πρώτη της προσπάθεια μέσω της εταιρείας Altered Designs που δημιούργησε, παρουσιάζοντας ρούχα καθημερινής ένδυσης. Απολαύστε κάποιες από τις προσωπικές της εικόνες και να είστε σίγουροι ότι θα διαβάσουμε πολλά περισσότερα για αυτήν στο μέλλον.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ

No comments:

Post a Comment