Friday, March 31, 2017




6-9 Απριλίου η έκθεση AUTO FESTIVAL με 18 αυτοκινητοβιομηχανίες και 10 νέα μοντέλα 

Σε Σαλόνι Αυτοκινήτου με πανελλαδική και βαλκανική διάσταση εξελίσσεται η έκθεση AUTO FESTIVAL, που ξεκινά την Πέμπτη 6 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου.
18 εταιρίες που εκπροσωπούν ισάριθμες μεγάλες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν σε 6.000 τμ όλα τα καινούργια μοντέλα τους και δίνουν τη δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες.
Alfa-Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz & Smart, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo και VW παρουσιάζουν τα νέα τους μοντέλα σε μία έκθεση, η οποία είναι διπλάσια από πέρσι. Συνολικά θα παρουσιαστούν 10 νέα μοντέλα για όλα τα βαλάντια και τις οδηγικές προτιμήσεις, ενώ οι παραπάνω εταιρείες θα έχουν παραταγμένα και όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα της γκάμας τους.
Όπως επισήμανε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας, η AUTO FESTIVAL αναδεικνύεται σταδιακά στο σημαντικότερο γεγονός για το αυτοκίνητο στη χώρα.
Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, σημείωσε πως στην ΔΕΘ έγινε το πρώτο Σαλόνι Αυτοκινήτου το 1926 και η παράδοση αυτή συνεχίζεται με το AUTO FESTIVAL.
Ο ιδιοκτήτης της Promauto (με την οποία συνδιοργανώνεται το AUTO FESTIVAL), κ. Αντώνης Στιβαχτάρης τόνισε πως ο απώτατος στόχος είναι η έκθεση αυτή να μεγαλώσει και να προβληθεί διεθνώς, προκειμένου να φτάσει κάποια στιγμή να συμπεριληφθεί στο παγκόσμιο καλεντάρι των εκθεσιακών διοργανώσεων αυτοκινήτου. Τότε η έκθεση θα μπορεί να φιλοξενεί και παγκόσμιες πρεμιέρες νέων μοντέλων.
Το μέλος του ΔΣ της ΔΕΘ-Helexpo και Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών-Επικοινωνιών Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτρης Χατζηβρέττας, υπογράμμισε ότι και η Περιφέρεια θα συμμετάσχει στην έκθεση αναδεικνύοντας την χρησιμότητα της λειτουργίας των ΚΤΕΟ.
Ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής, στάθηκε στο γεγονός ότι η φετινή 2η έκθεση AUTO FESTIVAL έβαλε έναν υψηλότερο στόχο, σε σχέση με την πρώτη περσινή διοργάνωση και τον πέτυχε, καθώς είναι πολύ μεγαλύτερη, ενώ αρχίζει να αποκτά και ευρύτερη απήχηση.
Τα εκθέματα της AUTO FESTIVAL καλύπτουν το επιβατικό αυτοκίνητο, τα 4Χ4, τα SUV, το επαγγελματικό αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά-εργαλεία.
Στις παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης εκτός από το test drive, περιλαμβάνεται Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής και Έκθεση Κλασσικού αυτοκινήτου, ενώ θα υπάρξουν και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στο περίπτερο 15.

Το εισιτήριο εισόδου στην AUTO FESTIVAL είναι 4 ευρώ, ενώ το πάρκινγκ εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου θα είναι ελεύθερο.

No comments:

Post a Comment