Από αριστερά προς τα δεξιά ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης κ. Μάριος Παπαδόπουλος, ο Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ, κ. Αναστάσιος Κανακάρης, η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Ά Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής, η project manager της Detrop Boutique κα. Σέβη Καφφά και η project manager της έκθεσης Artozyma κα. Αράξια Γκαναπετιάν.
Tuesday, February 23, 2016
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ DETROP-ARTOZYMA
Από αριστερά προς τα δεξιά ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, ο Πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης κ. Μάριος Παπαδόπουλος, ο Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ, κ. Αναστάσιος Κανακάρης, η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης) κα. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Ά Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, κ. Νεόφυτος Παπαδόπουλος, ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής, η project manager της Detrop Boutique κα. Σέβη Καφφά και η project manager της έκθεσης Artozyma κα. Αράξια Γκαναπετιάν.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment