Friday, February 26, 2016


Μία ενότητα, τέσσερα biscotto workshops στο biscotto coffee+!

2o workshop "biscotto tasting"
Δημιουργική Κουζίνα
"Γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας"

Απόστολος Αλτάνης 

(Executive chef Ambrosia Restaurant – Hyatt Regency Thessaloniki)
Τρίτη 1 Μαρτίου

To biscotto, στα πλαίσια και του Food Festival του Mediterranean Cosmos, αφιερώνει τέσσερις βραδιές γεμάτες γεύσεις, συνταγές και πολύτιμες συμβουλές με προσκεκλημένους από τον χώρο της μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που ξεχωρίζουν για τη δουλειά τους.

Σας περιμένουμε, λοιπόν στο δεύτερο workshop, την Τρίτη 1 Μαρτίου για να μυηθούμε στη δημιουργική κουζίνα.

 Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα κράτησης που θα βρείτε
εδώ
info
Τρίτη 1 Μαρτίου
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δημιουργική Κουζίνα
"Γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας"
Απόστολος Αλτάνης – Ambrosia
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
facebook event:
 ΕΔΩ

No comments:

Post a Comment