Wednesday, January 27, 2016

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΟ 'ΑΝΑΤΟΛΙΑ'

“A Midsummer Night’s Disco”
από το Drama Club του Κολλεγίου Ανατόλια
Μία ντίσκο διασκευή του έργου του Σαίξπηρ “Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας”
Πρεμιέρα 29 Ιανουαριου 2016, 9 μ.μ., Κολλέγιο Ανατόλια (Raphael Hall)

Το Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου Ανατόλια, παρουσιάζει  φέτος το “A Midsummer Night’s Disco”, μια ντίσκο διασκευή της κωμωδίας του Γουίλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας». Η παραγωγή ανεβαίνει στις 29, 30 και 31 Ιανουαρίου και 5, 6, 7 Φεβρουαρίου 2016, στις 9:00 μ.μ., στο θέατρο Raphael Hall του Κολλεγίου.

Το πασίγνωστο και πολυπαιγμένο έργο του Σαίξπηρ μεταφέρεται στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και το μαγεμένο δάσος μετατρέπεται σε μια καλοκαιρινή ντισκοτέκ. Υπό τους ήχους των Bee Gees, της Donna Summer και όλων των ντίσκο επιτυχιών της εποχής εκείνης, εραστές, ξωτικά και μάστορες θα βρεθούν μπλεγμένοι στο κυνήγι του έρωτα. Ο Όμπερον και η Τιτάνια είναι ο βασιλιάς και η βασίλισσα της πίστας, ο Πουκ η δαιμόνια σερβιτόρα της ντισκοτέκ, και όλα θα διαδραματιστούν κάτω από το φως της ντισκομπάλας με γκλίτερ, παντελόνι καμπάνα και παπούτσι πλατφόρμα.

Στη φετινή παράσταση του Κολλεγίου Ανατόλια συμμετέχουν 35 ηθοποιοί. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο σύμβουλος-καθηγητής Άγγελος Κλωνάρης, τη μουσική διδασκαλία η Όλγα Στέφα, τα σκηνικά και τα κοστούμια η Χριστίνα Δουρής, ενώ οι χορογραφίες είναι της Ιωάννας Μήτσικα.

Ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος του Κολλεγίου ανεβάζει μιούζικαλ τα τελευταία 42 χρόνια κι έχει αποτελέσει φυτώριο πολλών γνωστών Ελλήνων ηθοποιών. Μεταξύ των έργων που έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια είναι το «Μαγαζάκι του Τρόμου», «Σικάγο», «Μάμμα Μία», «Γκριζ», κ.λ.π.

Παραστάσεις:
29, 30, 31 Ιανουαρίου & 5,6, 7 Φεβρουαρίου 2016
Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων
Student Services Office Κολλεγίου Ανατόλια
τηλ.2310398310 

No comments:

Post a Comment