Monday, January 25, 2016

ΝΟΜΙΚΟΥ-ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ,ΟΙ ΜΠΑΡΜΠΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Αστραψε και βρόντηξε ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος όταν ρωτήθηκε για τις παρουσιάστριες που κυκλοφορούν τις δικές τους σειρές ρούχων. 
«Είναι πολλές παρουσιάστριες από την τηλεόραση που δεν έχουν δουλειά να κάνουν και κάνουν τις σχεδιάστριες. Άλλο είναι ο δημιουργός και άλλο να κάνεις ωραία ρούχα. Εκμεταλλεύονται κάτι βιοτεχνίες τα ονόματά τους και μέσα από την τηλεόραση το χρησιμοποιούν για να πουλάνε τα ρουχαλάκια τους. Τίποτα σπουδαίο», είπε ο σχεδιαστής και συνέχισε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στην Δούκισσα Νομικού και στην Κατερίνα Καινούριου. 
«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα, ούτε η μία ούτε η άλλη. Τις θεωρώ και τις δύο Βarbie, δηλαδή ένα προϊόν το οποίο εκφυλίζεται με το χρόνο. Να κάνει πασαρέλα και η Δούκισσα Νομικού και η Κατερίνα Καινούργιου... για μένα θα τους ξύριζα το κεφάλι και θα τις έντυνα με αντρικά κοστούμια. Απορώ ποιοι θέλουν τέτοιες πλαστικές κούκλες να κοιμούνται μαζί τους»;
Ο σχεδιαστής δεν άφησε έξω από το σχολιασμό ούτε τη Δέσποινα Βανδή: «Καλύτερα να θρέψει τα παιδάκια της, να βγάλει κανένα καινούργιο τραγούδι για να μπορέσει να κάνει καριέρα γιατί δεν τη βλέπω πολύ στη σκηνή και αυτό είναι κακό».


No comments:

Post a Comment