ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ 2.700.000 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.

Tuesday, November 4, 2014

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗ ΝΕΡΙΤ

Ενα παλιό ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο Πέτρος Μάης επελέγη από το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ για τη θέση του προέδρου-διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας. Ως μέλη του ΔΣ επελέγησαν οι Παναγιώτης Αναστόπουλος, Πέτρος Καβάσαλης, Αδριανή Παπαδριανού και Αλέξανδρος Πρίφτης.

Ο Πέτρος Μάης είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών ως ανώτερο στέλεχος της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είναι πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πολιτική Επιστήμη (DES) του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου. Έχει υπηρετήσει σε καίριες θέσεις σε ευρωπαϊκά όργανα και διτέλεσε Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πέτρος Καβάσαλης είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ερευνητής του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (CTI). Εχει συνεργαστεί ως ερευνητής και επιστημονικός υπεύθυνος με εκπαιδευτικά – ερευνητικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η Αδριανή Παπαδριανού είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, με εμπειρία στο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας και ΜΜΕ. Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών στη δημόσια ραδιοτηλεόραση ως δικηγόρος και αναπληρώτρια νομική σύμβουλος.

Ο Αλέξανδρος Πρίφτης είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοτηλεοπτικά Μέσα. Έχει  διατελέσει  μέλος του ΕΣΡ και αντιπρόεδρος του ασφαλιστικού Ταμείου  ΕΤΑΠ – ΜΜΕ

No comments:

Post a Comment