Monday, November 24, 2014

ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΠΟΤ



Σύμη: Η πασίγνωστη τηλεοπτική διαφήμιση που γέννησε ένα μεγάλο έρωτα - Η γκρίνια της νύφης και η εξομολόγηση του γαμπρού (Βίντεο)!
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr



Εκείνη προσπαθούσε να αποφύγει την αρχική συνάντηση - Εκείνος δεν ήξερε τι θα συναντήσει και τελικά η σχέση τους έχει γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης στη Σύμη...

Ο Παντελής Καλλίαρος και η Μαρία Καψάλη, ο Συμιακός Σεφ που πρωταγωνιστούσε σε τηλεοπτικό σποτ και η Αθηναία διαφημίστρια που πήγε στη Σύμη για να το γυρίσει, ερωτεύτηκαν και παντρεύονται γιατί... όλο το σύμπαν συνωμότησε γι’ αυτό.

Έτσι ο Παντελής και η Αθηναία σεναριογράφος γράφουν τη δική τους ιστορία που περιλαμβάνει αισθήματα και επιβεβαιώνει πως αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει. Όπως λέει εκείνος οι ετοιμασίες για το γάμο τους θα ξεκινήσουν μέχρι τα Χριστούγεννα.
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr
ΦΩΤΟ από rodiaki.gr

''Τη Μαρία την έστειλε στη Σύμη μέρες Χριστουγέννων η διαφημιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται, για να γράψει το σενάριο. Όπως μου είπε μετά δεν ήθελε να έρθει στη Σύμη εκείνη την εποχή, ήρθε με πίεση και γκρινιάζοντας. Τότε έψαχνε προφάσεις για να μην έρθει χειμωνιάτικα, της είπαν μάλιστα ότι τον ένα εκ των τεσσάρων που χρειάζονταν τον είχαν βρει ήδη, εμένα δηλαδή και εκείνη είχε δυσανασχετήσει. Τους είπε “αν δεν μου κάνει όμως θα τον αλλάξω. Τη δουλειά μου θα την κάνω όπως ξέρω” λέει μεταξύ άλλων στην τοπική εφημερίδα Ροδιακή ο Παντελής Καλλίαρος..

No comments:

Post a Comment