Monday, October 27, 2014

ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Alexander the Great. Rock opera@Βασιλικό Θέατρο για 3 επιπλέον παραστάσεις! 
Τρεις ακόμη παραστάσεις για το κοινό την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου – Στις 29 και 30 Οκτωβρίου οι 2 ΔΩΡΕΑΝ παραστάσεις για τις ευπαθείς ομάδες   

Μετά την μεγάλη και ένθερμη ανταπόκριση του κοινού στις πρώτες παραστάσεις, η ροκ όπερα «Alexander the Great» του Κωνσταντίνου Αθυρίδη, που σκηνοθετεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΚΘΒΕ Γιάννης Βούρος και ο συνθέτης, θα παρουσιαστεί για 3 επιπλέον παραστάσεις, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, στις 9 το βράδυ.
Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να προμηθεύεται εισιτήρια για τις 3 παραστάσεις από τα ταμεία του Ταμεία του ΚΘΒΕ (από αύριο Τρίτη 28/10, τηλ. 2315 200 200), από τα καταστήματα Γερμανός, από την www.tickhethour.com και από την Tράπεζα Πειραιώς (από τα μηχανήματα APS). 
Επίσης, υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του ΚΘΒΕ την Τετάρτη 29 και Πέμπτη 30 Οκτωβρίου (στις 21.00) θα δοθούν οι 2 εξτρά παραστάσεις ειδικά για ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άνεργοι, ΑΜΕΑ, πολύτεκνοι) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ (29 & 30/10). 
Τέλος, η παράσταση θα ανεβεί και στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27, 28/2/2015 και 1/3/2015.
Η πρεμιέρα της περασμένης Πέμπτης έδωσε τον τόνο με τους πενήντα ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές και μουσικούς να κερδίζουν το θερμό, κεφάτο και παρατεταμένο χειροκρότημα των θεατών τόσο στη διάρκεια της παράστασης όσο και στο φινάλε, κάτι που επαναλαμβάνεται σε κάθε παράσταση, ως επιβράβευση από πλευράς κοινού της καλλιτεχνικής ποιότητας του έργου και της μεγάλης προσπάθειας του ΚΘΒΕ, εκτός από το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, να απευθυνθεί στο διεθνές κοινό και στην ομογένεια. 
Ακολουθεί το link απ’ όπου μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεο της αυλαίας από την πρεμιέρα του ALEXANDER:

https://www.youtube.com/watch?v=ZSq4o4KrRXo

No comments:

Post a Comment