Thursday, October 2, 2014

ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΡΤΥ

Διήνυσαν 102.549 χλμ., γύρισαν 11 χώρες και επισκέφθηκαν 32 πόλεις!
Τράβηξαν αμέτρητες φωτογραφίες, πήδηξαν από γκρεμούς, κολύμπησαν με καρχαρίες... Και τι δεν έκαναν την περσινή σεζόν ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης!
Tηνερχόμενη Τρίτη στις 23.00 στο “World Party Reloaded” του Alpha θα θυμηθούμε αυτές τις στιγμές από τα ταξίδια τους, θα δούμε όσα δεν είδαμε και θα απολαύσουμε τα “τρελά” σχόλια των συντελεστών της εκπομπής για τις περιπέτειες που έζησαν και τις αξέχαστες εμπειρίες τους.
Το “πάρτι” όμως δεν σταματάει εδώ! Οι μπαταρίες φόρτισαν, οι χάρτες ξεδιπλώθηκαν, τα σακίδια γεμίζουν και οι δύο συνοδοιπόροι είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις. Μογγολία, Λάος, Βιετνάμ και Καμπότζη είναι μερικοί από τους νέους προορισμούς που θα επισκεφθούν.
“Το ταξίδι είναι ανάμνηση. Είναι αυτό που σου μένει, όχι την ώρα που είσαι εκεί, αλλά οι εμπειρίες που έζησες και θα σε ακολουθούν για πάντα”, λέει ο Σάκης Τανιμανίδης και προσθέτει: “Καθίστε αναπαυτικά, πάρτε ποπ κορν, μπίρες και πάνω απ’ όλα φίλους, και απολαύστε μαζί μας τις αξέχαστες στιγμές του “World Party”. Ε… ρίξτε και καμιά προσευχή, γιατί την ίδια στιγμή, το πιο πιθανό είναι να ετοιμαζόμαστε να πηδήξουμε από κανέναν γκρεμό στην άκρη του κόσμου!”
Πανέτοιμος για νέες ταξιδιωτικές περιπέτειες δηλώνει και ο Γιώργος Μαυρίδης: “Το ταξίδι για εμάς είναι γνωριμίες και κάναμε πάρα πολλές πέρυσι! Η επαφή με τους ντόπιους είναι κάτι που αξίζει να θυμηθούμε ξανά…”.
Θυμηθείτε ότι στο “World Party Reloaded” της Τρίτης θα πάρουμε μία σύντομη γεύση από τις νέες εξορμήσεις, γιατί όταν πρόκειται για τον Σάκη και τον Γιώργο, καλό είναι να είμαστε πάντα προετοιμασμένοι…

No comments:

Post a Comment