Thursday, October 2, 2014

ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ GRAND HOTEL PALACE









   Με περισσότερους από 500 συνεργάτες, φίλους, εκπροσώπους όλων των αρχών και του επιχειρηματικού κόσμου το Grand Hotel Palace γιόρτασε τη 10η επέτειο της λειτουργίας του.

   Σε μια μεγάλη εκδήλωση που έγινε στον κήπο του ξενοδοχείου ο ιδιοκτήτης κ. Σεραφείμ Δεδέογλου καλωσόρισε τους καλεσμένους και αναφέρθηκε στους στόχους της δημιουργίας του που ήταν η ανταπόκριση στις ανάγκες του 21ου αιώνα για τον αυξανόμενο συνεδριακό τουρισμό, η εξασφάλιση τουριστών από τις νέες αναδυόμενες αγορές του εξωτερικού, η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και γενικά η εξωστρέφεια, η σωστή οργάνωση, ο εξαιρετικός προγραμματισμός. Επίσης, ευχαρίστησε την κοινωνία της Θεσσαλονίκης για την συμπαράσταση και την προτίμηση στο Grand Hotel Palace.


  Σε σύντομους χαιρετισμούς ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως-Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης Γιώργος Ορφανός, η αντιπεριφερειάρχης Βούλα Πατουλίδου, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου συμφώνησαν ότι το Grand Hotel Palace αναβάθμισε όλη τη δυτική Θεσσαλονίκη και δημιούργησε θέσεις εργασίας. Επίσης, εξήραν τη συμβολή της οικογένειας στην τουριστική υποδομή της βορειοελλαδικής πρωτεύουσας.

No comments:

Post a Comment