Monday, March 31, 2014

ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΛΤΟΝ ΤΖΟΝ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Τον σύντροφό του παντρεύεται τον Μάιο ο Έλτον Τζον
Από το 2005, ο Έλτον Τζον είναι ζευγάρι με τον Ντέιβιντ Φέρνις και έχουν δύο παιδιά   


Λονδίνο, 
Ο βρετανός τραγουδιστής Έλτον Τζον ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Μάιο με τον σύντροφό του Ντέιβιντ Φέρνις, μετά και την τέλεση των πρώτων γάμων ομοφυλοφίλων σε Βρετανία και Ουαλία που έγινε το Σάββατο.
Ο 67χρονος σταρ της ποπ, ο οποίος έχει πουλήσει περίπου 250 εκατ. άλμπουμ στα πάνω από 40 χρόνια της σταδιοδρομίας του, δήλωσε σε εκπομπή του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου NBC: «Θα το κάνουμε ήσυχα. Αλλά θα είναι χαρά».

Από το 2005, ο Έλτον Τζον είναι ζευγάρι με τον Ντέιβιντ Φέρνις και έχουν δύο παιδιά.

Ο ιστορικός νόμος που νομιμοποίησε το γάμο μεταξύ δύο προσώπων του ίδιου φύλου τέθηκε σε ισχύ το Σάββατο στη Βρετανία και την Ουαλία, έπειτα από μακρά μάχη των ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Η πολιτική ένωση προσώπων του ίδιου φύλου είχε νομιμοποιηθεί το 2005.

«Είμαι υπερήφανος για τη Βρετανία και για τους νόμους της» δήλωσε ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.

«Αυτός ο νόμος έρχεται, είναι χαρά και θα το γιορτάσουμε. Δεν θα πούμε απλώς "λοιπόν, αφού έχουμε μια πολιτική ένωση, δεν είναι ανάγκη να παντρευτούμε". Θα παντρευτούμε» επέμεινε ο Έλτον Τζον.

Ο Ντέιβιντ Φέρνις δήλωσε από την πλευρά του σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Las Vegas Review-Journal πως η τελετή θα λάβει χώρα το Μάιο.

«Νομίζω πως αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε το Μάιο στο ληξιαρχείο στη Βρετανία με τα παιδιά και δύο μάρτυρες» δήλωσε.

No comments:

Post a Comment