Thursday, March 27, 2014

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

15η Athens Xclusive Designers Week: Η καρδιά της μόδας ξαναχτυπά στην Αθήνα από 28 έως 31 Μαρτίου 2014!
15η Athens Xclusive Designers Week/Save-the-Date - Η διεθνής εβδομάδα μόδα της Αθήνας από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής! Για 15η φορά ο παλμός της ελληνικής μόδας χτυπά δυνατά στην Αθήνα!
Η Athens Xclusive Designers Week ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης διοργάνωσης της για την παρουσίαση των τάσεων Φθινόπωρο/Χειμώνας 2014 - 2015: Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2014, η διεθνής εβδομάδα μόδας πραγματοποιείται για 15η φορά, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λεωφόρο Συγγρού!
Η ΑXDW συνεχίζει να προωθεί τους Έλληνες σχεδιαστές εντός και εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα τους φέρνει σε επαφή με τις αγορές του εξωτερικού και τους εκπροσώπους τους, μέσα από ένα δίκτυο συνεργασιών με σημαντικούς φορείς του κλάδου της ένδυσης και με άλλες διεθνείς διοργανώσεις μόδας.
Σημαντικοί σχεδιαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωτοεμφανιζόμενα ταλέντα που διαγωνίζονται στο θεσμό των New Designers Awards για σημαντικά έπαθλα, και μοναδικά παράλληλα δρώμενα συνθέτουν τη 15η AXDW.
Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

No comments:

Post a Comment