Tuesday, March 25, 2014

ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα βλέμματα όσων κάνουν την βόλτα τους στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έχει τραβήξει τις τελευταίες δύο μέρες ένα ιπτάμενο μηχάνημα. Το θέαμα που προσφέρει "σκίζοντας" τον ουρανό της πόλης, δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να το φωτογραγραφήσουν είτε με τις φωτογραφικές τους μηχανές, είτε με τα κινητά τους τηλέφωνα.
"Υπεύθυνοι" για αυτή την ιδιαίτερη παράσταση στον αέρα της πόλης είναι τα μέλη του "Συλλόγου Αεραθλητών Μακεδονίας" και το ιπτάμενο μηχάνημα ονομάζεται "Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς" (παραμοτέρ). Ο Σ.Α.Μ είναι ένας νεοσύστατος σύλλογος που ασχολείται με τον αεραθλητισμό και στόχος της δράσης στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης είναι η διάδοση του αθλήματος στην πόλη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας. O Σύλλογος θα βρίσκεται στο περίπτερο που έχει στηθεί στην Νέα Παραλία, στο ύψος που βρίσκονται οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου μέχρι τις 19:00.

Η έδρα του Συλλόγου βρίσκεται στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης, στην οδό Αδάμιδη 14. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκεφτούν το χώρο κάθε Τετάρτη από τις 19:00-22:00. Για περισσότερες πληροφορίες το τηλέφωνο είναι 6943888244,

No comments:

Post a Comment