Friday, February 21, 2014

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  2014 στο «Eightball Live Stage», Πίνδου 1, στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης η «μάχη των συγκροτημάτων», μια ευγενής άμιλλα μεταξύ των γκρουπ, που έχει γίνει θεσμός και αποτελεί σταθμό στη διασκέδαση της νεολαίας.
Η  “BATTLE OF THE BANDS 2014” διεξάγεται Τετάρτη και Κυριακή με ώρα έναρξης την 8η μ.μ. με τους εξής όρους:
Κάθε φορά διαγωνίζονται 4ή 5 συγκροτήματα, που ερμηνεύουν 6 κομμάτια το καθένα με ελεύθερο ρεπερτόριο (δικές τους συνθέσεις ή  διασκευές) χωρίς κανένα περιορισμό στο είδος της μουσικής.
Το κοινό ψηφίζει ένα από αυτά γράφοντας το όνομά του στο πίσω μέρος του εισιτηρίου εισόδου  και ρίχνοντάς το σε κάλπη μετά το τέλος της συναυλίας. Για την αντικειμενικότερη κρίση, υπάρχει και τριμελής κριτική επιτροπή από καταξιωμένους μουσικούς, η οποία εκδίδει την ετυμηγορία της. Στην περίπτωση, που αυτή δεν συμπίπτει με την κρίση του κοινού, υπάρχουν δύο νικητές. 
Τα αποτελέσματα εκδίδονται αμέσως μετά τη λήξη της συναυλίας.  
Για τα συγκροτήματα, που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό έχει εξασφαλιστεί επί πλέον προβολή ως εξής: 
Διαδικτυακή μετάδοση της συναυλίας μέσω web radio.
Μετάδοση των τραγουδιών τους από demo ή CD από διαδικτυακό ραδιόφωνο.
Μετάδοση video clip (εφ’ όσον έχουν) από web TV.
Πλήρες ρεπορτάζ της συναυλίας με φωτογραφίες και βιογραφικό του κάθε συγκροτήματος δημοσιεύεται στο http://www.i-jukebox.gr, που είναι και ο χορηγός επικοινωνίας του διαγωνισμού. 

Στην πέμπτη κατά σειρά εκδήλωση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου θα διαγωνιστούν τα συγκροτήματα “ANEF” –JAKE LEG” –“JOKER’S”- “MARVEL ZEROES”-“NueVo”. 

Χορηγοί της “BATLLE OF THE BANDS 2014” είναι η εταιρία “Music Factory Entertainment», Γρηγορίου Λαμπράκη  246, Άνω Τούμπα, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας και ψυχαγωγίας, τα μουσικά όργανα «ΡΙΧΑΡΔΟΣ», Παπαναστασίου 76 και 69 και Κωνσταντινουπόλεως 27 και τα στούντιο «MAGNANIMUS», Μητροπόλεως 129, «JAM» , Αρτέμιδος 60, «RED STUDIO» Σαρανταπόρου 29, «REVOLVER», Ικτίνου 18 και «EASTSIDE», στο 23ο χιλιόμετρο του εθνικού δρόμου Θεσσαλονίκης Πολυγύρου.
Το BATTLE OF THE BANDS 2014 διοργανώνεται με τη στήριξη του i-JUKEBOX.gr και της ‘OVER THE TOP’ PROMOTION, ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το SUMMER RAIN ROCK RADIO.

* Δηλώσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται στο  HYPERLINK "mailto:jnegris@otenet.gr" \t "_blank" jnegris@otenet.gr και το 6944 59-75-05.

No comments:

Post a Comment