Saturday, December 21, 2013

ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ στην δημοσια ρ/τ τησ θεσσαλονικης

Ο δημοσιογράφος Παντελής Σαββίδης ανέλαβε από χθες το πρωί καθήκοντα γενικού διευθυντή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης Θεσσαλονίκης και είχε μάλιστα την πρώτη του συνάντηση με στελέχη της «ΔΤ» στο κτίριο της Αγγελάκη, εξετάζοντας τις δυνατότητες που υπάρχουν στην παρούσα φάση για εκπομπή αυτόνομου ραδιοφωνικού προγράμματος.
 Παράλληλα οι πληροφορίες από την Αθήνα θέλουν τον υφυπουργό Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για προσλήψεις συνολικά περίπου 110 συμβασιούχων, οι οποίοι μαζί με τους νυν (περί τους 40) εργαζόμενους της «ΔΤ» Θεσσαλονίκης θα αποτελέσουν τον κορμό που θα τρέξει το ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια.
Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει νέα συνάντηση του κ. Σαββίδη, αυτή τη φορά με τους ήδη εργαζόμενους δημοσιογράφους της «ΔΤ» Θεσσαλονίκης, για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες διάρθρωσης του ραδιοφωνικού προγράμματος προκειμένου να βγει στον αέρα από τη γνωστή συχνότητα 102FM το δυνατό συντομότερο.



Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ο Παντελής Σαββίδης δηλωσε: «Όταν μας δοθεί η δυνατότητα, με τη συναίνεση της κοινωνίας της Βόρειας Ελλάδας και των συναδέλφων θα υπάρξει αυτόνομο ραδιοτηλεοπτικό πρόγραμμα με εκπομπή σήματος αλλά και με ροή από τη Θεσσαλονίκη».

No comments:

Post a Comment