Tuesday, August 2, 2011

οι υψηλοτερα αμειβομενοι ηθοποιοι στις ΗΠΑ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και ο Τζόνι Ντεπ βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Χόλιγουντ με τους υψηλότερα αμειβόμενους ηθοποιούς, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είχε έσοδα 77 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα έσοδα του Τζόνι Ντεπ ανήλθαν στα 50 εκατομμύρια δολάρια.

Στην τρίτη θέση της λίστας βρίσκεται ο κωμικός Άνταμ Σάντλερ, με 40 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ακολουθούν ο Γουίλ Σμιθ με 36 και ο Τομ Χανκς με 35 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Ντι Κάπριο, ο οποίος ανέβηκε από την πέμπτη στην πρώτη θέση της λίστας, σημείωσε τον περασμένο χρόνο δύο εισπρακτικές επιτυχίες: Το Νησί των Καταραμένων και το Inception, τα οποία του απέφεραν ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις.

Ο υψηλότερα αμειβόμενος ηθοποιός τον περασμένο χρόνο, Τζόνι Ντεπ, εξακολουθεί να σημειώνει επιτυχία, χάρη στη συνέχεια των Πειρατών της Καραϊβικής.

Το Forbes συνέταξε τη λίστα με βάση τα εισοδήματα των ηθοποιών για το οικονομικό έτος που έληξε την 1η Μαΐου από πληροφορίες ατζέντηδων, δικηγόρων και παραγόντων της βιομηχανίας του κινηματογράφου.

No comments:

Post a Comment