Tuesday, August 30, 2011

Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΜΤV

Λαμπερή και γεμάτη εκπλήξεις ήταν η τελετή απονομής των βραβείων MTV VMA, που πραγματοποιήθηκε στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες την Κυριακή 28 Αυγούστου.

Την τελετή απονομής των βραβείων άνοιξε η Lady Gaga, με μια μοναδική εμφάνιση. Η τραγουδίστρια, μεταμφιεσμένη ως το ανδρικό alter ego της, Joe Calderone, ερμήνευσε το "You and I", ενώ στην διάρκεια της ερμηνείας της εμφανίστηκε ξαφνικά ο κιθαρίστας των Queen, Brian May, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Η Katy Perry απέσπασε το βραβείο καλύτερου video της χρονιάς για το "Firework" αλλά και το βραβείο καλύτερης συνεργασίας για το "ET" όπου συμμετέχει ο Kanye West, ενώ η Lady Gaga έλαβε τα βραβεία καλύτερου γυναικείου video και video με μήνυμα.

Η Britney Spears κατέκτησε το βραβείο καλύτερου pop video για το "Till the world end", ενώ ο Justin Bieber απέσπασε το βραβείο καλύτερου ανδρικού video για το "U Smile". Η Nicki Minaj έλαβε το βραβείο καλύτερου hip hop video για το τραγούδι της "Super Bass".

Από τρία βραβεία απέσπασε η νεαρή Βρετανίδα καλλιτέχνης Adele, και συγκεκριμένα εκείνα για καλύτερη καλλιτεχνική σκηνοθεσία, καλύτερου μοντάζ και καλύτερης κινηματογραφίας.

Επίσης, η Lady Gaga, μεταμφιεσμένη ως Joe Calderone, απένειμε στην Britney Spears το βραβείο Michael Jackson Vanguard, για την συνεισφορά της στην μουσική.

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων, επί σκηνής ανέβηκαν για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους μεταξύ άλλων και οι Beyonce, Chris Brown, Lil Wayne και Pitbull.

Την παράσταση ωστόσο έκλεψε η Beyonce, η οποία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, ενώ η τελετή απονομής των βραβείων περιελάμβανε και ένα ειδικό αφιέρωμα στην Amy Winehouse, η οποία έφυγε από την ζωή τον περασμένο μήνα σε ηλικία 27 ετών.

No comments:

Post a Comment