Wednesday, June 15, 2011

Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ MAD

Όλα τα είχε η 8η απονομή των βραβείων «Mad Awards». Λαμπερές παρουσίες, πρωτότυπα ντουέτα και σέξι εμφανίσεις κέρδισαν όλες τις εντυπώσεις, με τη μουσική και τα εμπνευσμένα remix να έχουν την τιμητική τους!


Όλοι σχεδόν οι επώνυμοι ήταν εκεί εκτός από την Έλενα Παπαρίζου που έλειπε στην Σουηδία για επαγγελματικούς λόγους.


Tις εντυπώσεις κατάφεραν να κλέψουν ο Σάκης Ρουβάς, η Ελένη Φουρέιρα, η Δέσποινα Βανδή, ο Νίνο και ο Αντώνης Ρέμος που έδωσε το παρόν στα βραβεία μετά από τρία χρόνια απουσίας.


Ο Σάκης, εμφανίστηκε live στη σκηνή από τον ουρανό στην κυριολεξία, θυμίζοντας λίγο από «Mission Impossibe», αφού δεμένος με ένα σχοινί, προσγειώθηκε στη σκηνή των βραβείων. Και με τα δυο χέρια καλυμμένα από τατουάζ, τα έδωσε όλα στη σκηνή ερμηνεύοντας ένα ποτ πουρί από τις μεγάλες του επιτυχίες.


Άκρως εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή που ερμήνευσε ένα ιδιαίτερο remix του «Για άλλη μια φορά» με ένα καταπληκτικό κοντό φόρεμα και εξίσου εντυπωσιακές γόβες.


Στη σκηνή ανέβηκε και ο Αντώνης Ρέμος που ερμήνευσε ένα ποτ πουρί από τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου «Κλειστά τα στόματα».


Από τις πολύ ιδιαίτερες και πρωτότυπες εμφανίσεις ήταν αυτή της Ελένης Φουρέιρα με ένα καυτό κοντό φόρεμα πιο μαυρισμένη από ποτέ, της Κατερίνας Στικούδη με εξίσου καυτό σορτσάκι, αλλά και της Νάντιας Μπουλέ που τραγούδησε ντουέτο με τον Δήμο Αναστασιάδη ντυμένη σε μια ολόσωμη άσπρη φόρμα αλά catwoman.


Από τις εμφανίσεις που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια, ήταν αυτή της Shaya αλλά και του Κώστα Μαρτάκη με τους Otherview που έδωσαν μια διαφορετική νότα στην απονομή των βραβείων.Όσο για την Τάμτα; έβαλε το μαγιό της και τραγούδησε έτοιμη για παραλία.


Η στιγμή βέβαια που ξεσήκωσε τους πάντες, ήταν όταν στη σκηνή βγήκε ο Νίνο σε μια εμφάνιση που δεν έχει ξαναγίνει. Ο τραγουδιστής, μπήκε μέσα σε μια μπάλα την οποία μετέφεραν στα χέρια τους οι θεατές από την μια άκρη της σκηνής ως την άλλη! Τα βραβεία, έκλεισε ο Πάνος Κιάμος που τραγούδησε το μεγάλο σουξέ του «Από Δευτέρα».

No comments:

Post a Comment