Wednesday, January 31, 2024

O Διευθυντή της “Καθημερινής”, κ. Αλέξης Παπαχελάς επισκέφθηκε το Γ.Ε. Λύκειο Μούδρου.

Τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του εκπαιδευτικού προγράμματος επιχειρηματικότητας Junior Achievement Greece είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον έγκριτο δημοσιογράφο και Διευθυντή της “Καθημερινής”, κ. Αλέξη Παπαχελά. 

Ο κ. Παπαχελας μέσα από το παράλληλο πρόγραμμα Inspirational Mentors – JA Greece επέλεξε το Γενικό Λύκειο Μούδρου λόγω της ακριτικοτητάς του και ξεπέρασε κάθε δυσκολία, ώστε να βρεθεί κοντά μας και να συμβουλεύσει τους μαθητές μας για την εκδοτική προσπάθεια που έχουν αναλάβει με την κυκλοφορία της μηνιαίας εφημερίδας τους “Ο Λυκειακός Παλμός του Μούδρου”. 

Οι μαθητές και οι μαθήτριες και οι υπεύθυνες του προγράμματος κ. Μαρία Παπαπαναγιώτου και κ.Λιζέτα Ταραμάνη παρουσίασαν ένα video με ένα σύντομο βιογραφικό του κ. Παπαχελά, ώστε τα παιδιά να τον γνωρίσουν καλύτερα κι ένα video με τη δουλειά των παιδιών. Του έθεσαν ιδιαίτερα εύστοχες ερωτήσεις και δέχθηκαν απαντήσεις που θα συζητηθούν στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί στο φύλο του Ιανουαρίου – μην το χάσετε- και άκουσαν με προσοχή τις καίριες συμβουλές του για τη βιωσιμότητα και την επέκταση του εκδοτικού τους εγχειρήματος. Οι μαθητές τον ευχαρίστησαν για την καθοδήγηση και την αφιέρωση του πολύτιμου χρόνου του στο σχολείο μας χαρίζοντας του το βιβλίο του κ. Πλάντζου “Το χρονικό του Λήμνου” και άλλα δύο λευκώματα που μας προσέφερε ο Πολιτιστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μούδρου ‘Παύλος Κουντουριώτης’ -τους ευχαριστούμε πολύ. 


No comments:

Post a Comment