Το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort σας καλωσορίζει σ’ έναν επίγειο παράδεισο αξέχαστων εμπειριών! Ιδανικά σχεδιασμένο για πολυτελείς διακοπές, το ξενοδοχείο διακρίνεται για τις εκπληκτικές εγκαταστάσεις του και την ασυναγώνιστη πληθώρα των υπηρεσιών του. Στόχος του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort είναι να χαρίσει στους επισκέπτες μια ανεπανάληπτη διαμονή και να τους προσφέρει εξατομικευμένες υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες τους.

Το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort βρίσκεται σε μια αξιοζήλευτη τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην υπέροχη παραλία του Αγίου Ιωάννη. Τα 179 δωμάτια και bungalows με ιδιωτική πισίνα συνθέτουν την ιδανική ατμόσφαιρα για τις πιο χαλαρωτικές διακοπές. Οι σύγχρονοι χώροι του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort προσφέρουν πάρα πολλές εμπειρίες. Το συγκρότημα συνδυάζει εκλεκτά εστιατόρια και ειδυλλιακά μπαρ, πλήρως εξοπλισμένους χώρους άθλησης, ένα χαλαρωτικό spa, καθώς και εξαιρετικά ευρύχωρες εγκαταστάσεις που έχουν σχεδιαστεί για προσωπικές ή επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Εστιατόρια & Μπαρ 

Λιγότερο κρέας, καλύτερα για όλους _ Greenpeace
00:32
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Player

Ο γαστρονομικός παράδεισος του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort συνδυάζει αρμονικά τις Μεσογειακές γεύσεις με την τοπική κουζίνα. Στα τρία ξεχωριστά εστιατόρια του ξενοδοχείου θα γευτείτε εξαιρετικά μεσογειακά και διεθνή πιάτα, φτιαγμένα από έμπειρους σεφ, που θα ενθουσιάσουν τον ουρανίσκο σας.

Spa & Γυμναστήριο – Γνωρίστε τον κόσμο της απόλυτης χαλάρωσης 

Η χαλάρωση και η αναζωογόνηση είναι συνώνυμα του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort. Οι πολυτελείς χώροι του Spa & Fitness Center περιλαμβάνουν θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι, καθώς και αίθουσα για σάουνα. Οι ταλαντούχοι επαγγελματίες θα αναλάβουν να σας αναζωογονήσουν ολοκληρωτικά με χαλαρωτικά μασάζ και θεραπείες προσώπου και σώματος.

Είναι γνωστό πως η φύση μας χαρίζει πολύτιμα αγαθά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ευεργετικά για το ανθρώπινο σώμα. Γι’ αυτό και οι ειδικοί του Spa & Fitness Center εκμεταλλεύονται τις ιδιότητες του ελαιολάδου, του μελιού και του shea butter, προκειμένου να αναβαθμίσουν τη μοναδική εμπειρία του spa.

Δραστηριότητες – Αφυπνίστε σώμα και πνεύμα 

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort εγγυώνται διακοπές γεμάτες διασκεδαστικές δραστηριότητες, αναζωογόνηση και χαλάρωση. Ανεβάστε την αδρεναλίνη στα ύψη κάνοντας θαλάσσια σπορ, εκμεταλλευτείτε τα μεγάλα γήπεδα του συγκροτήματος και τους χώρους γυμναστικής, περάστε ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο στην αμμώδη παραλία του Αγίου Ιωάννη ή απλά χαλαρώστε στην πισίνα μ’ ένα δροσερό ποτό.

Η λίστα δραστηριοτήτων του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort είναι απεριόριστη και όλη η ομάδα του ξενοδοχείου είναι πρόθυμη να σας προσφέρει ξεχωριστές εμπειρίες, όπως μαγευτικές περιηγήσεις με ιστιοπλοϊκό, εκδρομές για ψάρεμα, μαθήματα μαγειρικής, προπονήσεις με personal trainer ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να δοκιμάσετε στις διακοπές σας!

Εορταστική διάθεση & Ξεχωριστές στιγμές 

Οι ξεχωριστές μέρες της ζωής σας απαιτούν και τον κατάλληλο χώρο για να τις πλαισιώσει. Στο AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort θα βρείτε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε τις σημαντικότερες προσωπικές και επαγγελματικές σας στιγμές. Οι εσωτερικοί χώροι εκδηλώσεων του ξενοδοχείου μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 300 άτομα, ενώ οι εξωτερικοί μέχρι και 2000. Όλη η ομάδα του AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort θα βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα, για να σας βοηθήσει να οργανώσετε την εκδήλωση που ονειρεύεστε μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να πραγματοποιήσετε αυτό που έχετε οραματιστεί. Από ονειρεμένους γάμους, επετείους και γενέθλια, μέχρι και εντυπωσιακές επαγγελματικές συναντήσεις και επιμορφωτικά συνέδρια.

AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort | Πολυμέσα 

Facebook: AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort
Instagram: ammoa_luxury_resort
Website: ammoaresort.com

Παραλία Άγιος Ιωάννης
Νικήτη, Χαλκιδικής
Τ. 23750.22200