Saturday, November 27, 2021

ΕΕΘ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Ενημέρωση για το Open Mall Καλαμαριάς

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της Καλαμαριάς ενημέρωσε, σε ειδική εκδήλωση, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, με εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ), για την πρόοδο υλοποίησης του προγράμματος OPEN MALL.

Στοιχεία κρατικού προϋπολογισμού Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2021

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο του Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2021, παρουσιάζεται έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 11.497 εκατ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 11.701 εκατ. ευρώ

Οι παρεμβάσεις των μελών του ΕΕΘ στη 3η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστών εκλεγμένων στα επιμελητήρια

 

Πράσινο φως από την Ε.Ε. για την αποδέσμευση 767 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα

 

Πράσινο φως για την αποδέσμευση ποσού ύψους 767 εκατ. ευρώ προς την Ελλάδα, από το Eurogroup, ανάβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, βάσει της 12ης έκθεσης μεταμνημονιακής ενισχυμένης εποπτείας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και η οποία διαπιστώνει πρόοδο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων παρά την πανδημία.

Το πλαίσιο λειτουργίας καταστημάτων εστίασης, λιανεμπορίου και ψυχαγωγίας από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου

 

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ανακοινώνει στο καταναλωτικό κοινό και στις επιχειρήσεις εστίασης, λιανεμπορίου και ψυχαγωγίας, το πλαίσιο λειτουργίας από Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021:

No comments:

Post a Comment