Friday, April 26, 2019

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣ ΑΜΜΑΝ

Τη Θεσσαλονίκη με το Αμάν της Ιορδανίας φέρνει πιο κοντά η εταιρεία Ryanair η οποία σήμερα ανακοίνωσε το νέο της δρομολόγιο που συνδέει αεροπορικά τις δύο πόλεις.
Το Θεσσαλονίκη-Αμάν θα πραγματοποiείται δύο φορές την εβδομάδα, ξεκινώντας από τον Οκτώβριο του 2019 ως μέρος του επεκτεινόμενου χειμερινού προγράμματος της Ryanair στη Θεσσαλονίκη.
Το χειμερινό πρόγραμμα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει 25 δρομολόγια μεταξύ των οποίων οκτώ καινούργια: Αμάν (2 δρομολόγια/εβδομάδα), Βουδαπέστη (2 δρομολόγια), Κοπεγχάγη (2 δρομολόγια), Κρακοβία (2 δρομολόγια), Μάντσεστερ (2 δρομολόγια), Μάλτα (2 δρομολόγια), Στοκχόλμη (2 δρομολόγια), και Τελ Αβίβ (3 δρομολόγια), τα οποία θα μεταφέρουν συνολικά πάνω από 1,6 εκατ. πελάτες μέσω του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης αυτόν τον χρόνο.
Για να γιορτάσει το νέο της δρομολόγιο στο Αμάν, η Ryanair ξεκίνησε προσφορές στα εισιτήρια της με τιμές που ξεκινούν από 14.99€ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 27 Απριλίου και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας ryanair.com.


No comments:

Post a Comment