Friday, April 26, 2019

ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΧΘΕΣ


*Ξαναρχισε η 6η περιοδος της σειρας NCIS από την δορυφορικη NOVA.Καθε βραδυ,από Δευτερα-Παρασκευη στις 8.10.Η περιοδος αυτή εχει 25 επεισοδια και μεταδοθηκε στις ΗΠΑ το 2008-2009.Οι Αμερικανοι παρακολουθουν τωρα τον ογδοο κυκλο.
*Μεγαλη εκδηλωση,εορταστικη,στο «Σαρκ»,την Δευτερα 13 Δεκεμβριου,από 9 μμ,με οργανωτη τη Νεανικη Επιχειρηματικοτητα.Το καλλιτεχνικο μερος φροντιζει ο Διογενης Μαριολας.
*Εκδηλωση της Ενωσης Επιχειρησεων Διαφημισης και Επικοινωνιας Βορ.Ελλαδος την Τεταρτη 8 Δεκεμβριου.Θα τιμηθουν οι Αλκης Στεας(την πλακετα θα παραλαβει η συζυγος του,Νελλη Μανου),Νικος Μπιλιλης,Μανος Ιατριδης,Θοδωρος Ασπασιδης.
*Κοβεται το «Λες και το ξερει» του Ρενου Χαραλαμπιδη.
*Διεθνες φεστιβαλ ντοκυμανταιρ οργανωνει το 2011 η δημοσια τουρκικη τηλεοραση.
*29 και 30 Νοεμβριου στο Μεγαρο Θεσσαλονικης μιουζικαλ .Στην μνημη του Ανδρεα Βουτσινα.Απο τους μαθητες της σχολης «Ανδρεας Βουτσινας».
*Μειωση 10% σε ολους τους μισθους της τηλεορασης στον Sky.
*Εκδηλωση της Νεανικης Επιχειρηματικοτητας εγινε χθες στο ξενοδοχειο ΜΕΤ με ομιλητη τον κ. Στ.Τζιριτη,προεδρο της ΙΣΟΜΑΤ ΑΒΕΕ,και θεμα «Αντιμετωπιση προκλησεων κατά την εξελιξη μιας επιχειρησης».
*851 θεσεις εχει ο ο υπογειος σταθμος σταθμευσης του Δημοτικου Μεγαρου Θεσσαλονικης που λειτουργει ολο το 24ωρο.Η μηνιαια σταθμευση κοστιζει 150 Ε,οι 24 ωρες 17,20 Ε, από 9μμ-7 πμ 0.80 η ωρα. Τηλ.2310-821940.
*Τεσσερα Χοντος Σεντερ λειτουργουν στη Θεσσαλονικη.

*Χειμερινοι Κολυμβητες την Παρασκευη 26 και το Σαββατο 27 Νοεμβριου στο κλαμπ του Μυλου.
*Ένα χρονο εκλεισε το Fitness Lifestyle Club και 10 χρονια η North Academy of Fitness ,που αμφοτερα είναι δημιουργιες της Ελπιδας Τσιντσιφα,με εδρα στην Θεμιστοκλη Σοφουλη 70.
*Ακουγονται στους «Κληρους Θανατου» του Xαρρυ Ποττερ:O children-Nick Cave,Mylove is always here-London Voices.
*Παραμονη Χριστουγεννων στο 5 αστερων Grand Hotel Palace της Θεσσαλονικης το εδεσματολογιο του μπουφε περιλαμβανει:
1.ποτο υποδοχης:κοκτειλ σαμπανιας Bellini
2.σαλατες:Νισουαζ,Αγκιναρες μαριναρισμενες με φρεσκα μανιταρια-βοτανα και κολιανδρο,σαλατα πρασινη με μανγκο,εσπεριδοειδη και περλες ροδιου,Λιβανεζικες σαλατες ταμπουλε και χουμους,φακες με σολομο και ξυσμα lime,πατατοσαλατα με μαγιονεζα ,γιαουρτι και φρεσκα αρωματικα,ρυζι με θαλασσινα,μελιτζανα ψητη με φετα και καρυδι,πρασινες σαλατες με διαδορα dressings.
3.Κρυα ορεκτικα:chicoree με μους τυριων και καρυδι,καπνιστος σολομος-halibut-πεστροφα,prosciutto και bresaola με φρουτα,ελληνικα και ξενα τυρια με κριθαρενια παξιμαδια και κριτσινια.
4.ζεστα:παραδοσιακη χριστουγεννιατικη γαλοπουλα με καστανο και κοικουναρι,λαχανοντολμαδες με αυγολεμονο,μοσχαρακι γαλακτος ψητο με σαλτσα από φρουτα του δασους,μυρτιλα και βατομουρα,ψαρονεφρι γεμιστο με φετα και ροκα,κουνουπιδι και μπροκολα au gratin,φιλετο λαυρακι με γαριδες πανω σε μεσογειακα λαχανικα,μπασματι με αγριοριζο,πατατες με φρεσκια κρεμα και παρμεζανα,λαχανικα του ατμου.
5.Carving station:ροστ μπιφ a la Engleze .
6.Show Cooking:ασπρα και μαυρα Tagliolini με ουζο και φρουτα της θαλασσας.
7 Επιδορπια:ποικιλια από ευρωπαικα γλυκα,ελληνικα παραδοσιακα γλυκα,φρεσκα φρουτα 

Όλα αυτά με απεριοριστη καταναλωση ποτων Τσανταλη,μπυρες και χυμους 70 Ε το ατομο.Για πληροφοριες-κρατησεις τηλ.2310 549.249.ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ

No comments:

Post a Comment