Sunday, April 28, 2019

5
ΜΑΪΟΥ
Παρουσίαση: Σπουδές στον Καναδά
18:00 - Βιβλιοθήκη Ελευθεριάδης (Αίθουσα Ευέλικτης Μάθησης), Κολλέγιο Ανατόλια
 
Τα πλεονεκτήματα του Καναδά, για τους νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό, παρουσιάζονται στην ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνει το Γραφείο Συμβουλευτικής για Σπουδές στις ΗΠΑ (US College Counseling Office) του Κολλεγίου Ανατόλια σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Καναδά στην Ελλάδα. 
Διαβάστε περισσότερα
7
ΜΑΪΟΥ
Παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «Η Μπάντα» του Νίκου Ασλανίδη
19:00 - Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια 
 
Το Κολλέγιο Ανατόλια και ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια παρουσιάζουν το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Νίκου Ασλανίδη "Η Μπάντα". Η προβολή της ταινίας θα συνοδευτεί από έκθεση φωτογραφιών από το αρχείο του Κολλεγίου Ανατόλια.
Δηλώστε συμμετοχή
10-12
MAΪΟΥ
Junior Drama Club: Romeo and Juliet
20:00 Raphael Hall, Κολλέγιο Ανατόλια

Το Junior Drama Club, ο αγγλόφωνος θεατρικός όμιλος των Γυμνασίων του Κολλεγίου Ανατόλια, φέτος έχει τη χαρά να παρουσιάζει την κωμωδία της Sandra Fenichel Asher Romeo and Juliet- Together (and Alive!) at Last.
Διαβάστε περισσότερα
11
MAΪΟΥ
Εξετάσεις εισαγωγής στην Α' Γυμνασίου
Κολλέγιο Ανατόλια

Ενημερωθείτε για ό,τι θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις εξετάσεις εισαγωγής στην Α' Γυμνασίου και τις δυνατότητες υποτροφιών που προσφέρουμε και λύστε κάθε σας απορία. Αιτήσεις μέχρι 30 Απριλίου 2019.
Διαβάστε περισσότερα
13
MAΪΟΥ
Εκδήλωση «Οι Θεματοφύλακες της Δημοκρατίας: από τη Σκέψη στη Δράση»
18:00, Public Συντάγματος, Αθήνα
 
Εκπρόσωποι think tanks, ΜΚΟ, οργανώσεων και ενώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση «Οι Θεματοφύλακες της Δημοκρατίας: από τη Σκέψη στη Δράση» που οργανώνει το Μichael and Kitty Dukakis Center for Public and Humanitarian Service του ACT και η οργάνωση Transparency International Greece.
Διαβάστε περισσότερα
22
MAΪΟΥ
«Θέλμα και Λουίζ» - Προβολή ταινίας από το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας & Νέων Μέσων του ACT
19:30, Ύψιλον café
Το Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας & Νέων Μέσων του ACT σας προσκαλεί στην προβολή της ταινίας «Θέλμα και Λουίζ». Μετά την προβολή της ταινίας θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό πάνω σε ζητήματα φύλου και ταυτότητας με τις Υβόν Κοσμά (Phd Κοινωνιολογίας του Πολιτισμού) και Έμιλυ Μπακόλα (Phd Συγκριτικής Λογοτεχνίας & Πολιτισμικών Σπουδών).
Διαβάστε περισσότερα
Το Κολλέγιο Ανατόλια του Μέλλοντος 
Aπόφοιτοι και μαθητές συμμετέχουν ενεργά στην Καμπάνια μας 
"Είμαστε φτιαγμένοι από αναμνήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες, ελπίδα".
Είμαστε φτιαγμένοι από εκείνους που θα βοηθήσουν να γίνει η Ελλάδα μας πιο φωτεινή: τους μαθητές και τους αποφοίτους μας. #whatareyoumadeof
Αν πιστεύεις και εσύ στη δύναμη της εκπαίδευσης, το πώς αυτή μπορεί να φέρει την αλλαγή στον κόσμο μας, τότε είμαστε φτιαγμένοι από τα ίδια υλικά.
Δείξε μας την υποστήριξή σου και κάνε τη δική σου δωρεά για περισσότερες υποτροφίες και δυνατότητες στους νέους ανθρώπους στο www.anatolia.edu.gr/giving.
Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό σεμινάριο Competition Demystified του ACT Lifelong Learning Center επιστρέφει στις 8 Μαΐου, προσφέροντας μία απλή μέθοδο για να κατανοήσετε τον ανταγωνισμό σας και να αναπτύξετε την καταλληλότερη στρατηγική για τη δική σας επιχείρηση.
 
Join the intensive 3-week Advanced Teaching English as a Foreign Language (TEFL) program at the ACT Lifelong Learning Center, aimed at teachers with some classroom experience. Gain a deeper understanding of both theory and practice, and enhance your teaching effectiveness! 
Ποια είναι τα μυστικά που θα απογειώσουν τις κρατήσεις για το ακίνητό σας στο Airbnb; Το 12ωρο σεμινάριο Airbnb Specialist του ACT Lifelong Learning Center επιστρέφει για να σας μάθει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη δημοφιλή πλατφόρμα και τις βραχυχρόνιες μισθώσεις.
Το Young Business Creators, το καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ACT για μαθητές που ολοκλήρωσαν τη Δ', Ε' και ΣΤ' Δημοτικού, καλλιεργεί τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσα από την επιχειρηματικότητα και αναπτύσσει την ικανότητά τους να προσεγγίζουν προβλήματα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.
 
Το φετινό Rainbow, το αγγλόφωνο θερινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 4-12 ετών, μας μεταφέρει σε μία παγωμένη γη, δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν από τον σύγχρονο πολιτισμό, με το καινούργιο θέμα του: Ice Age & Dinosaurs! Μέσα από την επιστήμη, τη ρομποτική, τη μηχανική, την τέχνη, το θέατρο και τη δράση, θα εμπλουτίσουν το αγγλικό τους λεξιλόγιο και θα ξεκλειδώσουν τη φαντασία τους.
Website
Facebook
Twitter
YouTube
Copyright © 2019 Anatolia College Institutional, All rights reserved.
This e-mail can not be considered spam as long as we include: Contact information & remove instructions.

Our mailing address is:
Anatolia College Institutional
John Kennedy Avenue 60
ThessalonikiPylea 55535
Greece

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

No comments:

Post a Comment