Thursday, June 14, 2018

NCIS ΑΠΟ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο 14ος ΚΥΚΛΟΣ

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι... 
Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση.
Στον 14ο κύκλο,  ο Γκιμπς αναζητάει νέα άτομα για να στελεχώσει την ομάδα NCIS και μέσα σε διάστημα τριών μηνών έχει απορρίψει 8 υποψήφιους! Η ειδική πράκτορας Άλεξ «Αλεξάντρα» Κουίν, η οποία ειδικεύεται στην εκπαίδευση νέων πρακτόρων, συνεργάζεται με την ομάδα του Γκιμπς ώστε να μπορέσει να καταλάβει ποια είναι τα προσόντα, που πρέπει να έχουν τα νέα άτομα, που χρειάζονται. Ένας αξιωματικός σκοτώνεται όταν ανατινάζεται το αυτοκίνητό του, ενώ η σύζυγος και η κόρη του σώζονται. Η ομάδα NCIS ανακαλύπτει ότι η σύζυγός ήταν ο στόχος των βομβιστών, η οποία είναι αδελφή ενός μυστικού πράκτορα, του Νικ Τόρες. Ο Τόρες βρίσκεται στην Αργεντινή και ερευνά τις παράνομες επαφές ενός διεφθαρμένου επιχειρηματία, του επικίνδυνου Λίο Σίλβα… 
Θα καταφέρουν ο Γκιμπς, ο Νικ και η υπόλοιπη ομάδα να βρουν τα στοιχεία εκείνα, που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του Σίλβα;
Ο Νικ Τόρες είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για την ομάδα NCSI;
Πόσο αποτελεσματική θα είναι η νέα ομάδα NCIS;
Αστυνομική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2016 - 2017, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 14ος Κύκλος.
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουικέρσαμ, Τζένιφερ Εσπόσιτο, Βίλμερ Βαλντεράμα, Ντουέιν Χένρι
Ο 14ος κύκλος, είχε πολλές αλλαγές στο καστ αλλά και στη ομάδα παραγωγής.
Η αποχώρηση του Μάικλ Γουέδερλι αρχικά προβλημάτισε τους συντελεστές αλλά η είσοδος τριών νέων χαρακτήρων, έδωσε στη σειρά νέα σεναριακή προοπτική.  O Βίλμερ Βαλντεράμα αναλαμβάνει τον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα και νυν NCIS πράκτορα,  Νικ Τόρες, η Τζένιφερ Εσπόζιτο, υποδύεται την ειδική πράκτορα Άλεξ Κουίν, ο Ντουέιν Χένρι, ο οποίος πέρυσι μας συστήθηκε ως Κλέιτον Ριβς, πράκτορας της MI6,  από φέτος θα λειτουργεί ως σύνδεσμός της στην ομάδα NCIS. 
Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2016 ήρθε μία τραγική, απρόσμενη απώλεια. Σε ηλικία μόλις 50 ετών, ο Γκάρι Γκλάσμπεργκ, ο οποίος βρισκόταν στο τιμόνι της δημοφιλούς σειράς από το 2011  και είχε δημιουργήσει και το δεύτερο spin-off της, «NCIS: Νέα Ορλεάνη», πέθανε στον ύπνο του, βυθίζοντας στη θλίψη όλους τους συντελεστές της σειράς.
Στην πρεμιέρα του 14ου κύκλου στις ΗΠΑ, το “NCIS” κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 15,5 εκατ. τηλεθεατές, επίδοση που εξασφάλισε  για άλλη μια φορά στο CBS τα πρωτεία της ημέρας.
Το κάθε επεισόδιο του 14ου κύκλου NCIS, παρακολουθούσαν στις ΗΠΑ κατά μέσο όρο 20 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Η σειρά κέρδισε:
4 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τις χρονιές 2004,2006,2009,2013
6 φορές το βραβείο «BMI TV MUSIC AWARD» (2005, 2008, 2009, 2011, 2012, 2013)
Το 2011 η Κόουτ Ντε Πάμπλο, που υποδύεται τη Ζίβα στη σειρά, τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά» στα βραβεία ALMA (American Latino Media Art Awards).
Η σειρά ακόμα έχει προταθεί με 3 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY. Το 2005 ο Τσαρλς Ντούρνινγκ για τον ρόλο του ως Έρνι Γιόστ ως «Καλύτερος Γκεστ ηθοποιός σε δραματική σειρά» και το 2008 και 2013 ο Ντάιμοντ Φαρνσγουόρθ ως «Καλύτερος συντονιστής κασκαντέρ»
Έχει προταθεί και 6  φορές για βραβείο στα People’s Choice Awards ως «Αγαπημένη εγκληματολογική σειρά»(2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016) .
Η σειρά κέρδισε για 2 συναπτά έτη το βραβείο “Winner of the International TV Audience Award (Drama TV Series)» ως το τηλεοπτικό πρόγραμμα με την υψηλότερη θεαματικότητα σε όλο τον κόσμο.
Στις 15 Ιανουαρίου του 2013 προβλήθηκε στις ΗΠΑ, το 12o επεισόδιο του 10ου κύκλου με τίτλο "Shiva".  Ήταν το επεισόδιο με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη 10χρονη πορεία της σειράς καθώς το παρακολούθησαν 22.860.000 εκατομμύρια άνθρωποι και ξεπέρασε το, μέχρι τότε πιο επιτυχημένο, επεισόδιο με τίτλο «Freedom» του 8ου κύκλου, το οποίο είχαν παρακολουθήσει 10.000.000 θεατές.

No comments:

Post a Comment