Tuesday, June 26, 2018

ΑP Images
ΑP Image

 Η μεγάλη αλλαγή της Celine Dion 

«Απόψε είναι η μεγάλη βραδιά. Τόκιο, είσαι έτοιμο;».
Αν αυτή η φωτογραφία δεν ανέβαινε στον επίσημο λογαριασμό της Σελίν Ντιόν, θα είχαμε αμφιβολίες. Είναι αυτή η Σελίν Ντιόν ή κάποια που της μοιάζει;
Μια φωτογραφία της τραγουδίστριας στο Instagram έκανε τους διαδικτυακούς της φίλους να αναρωτηθούν στο είδωλο ποιας γυναίκας πάτησαν like: στην εικόνα της σταρ που ακολουθούν φανατικά ή σε μια άλλη γυναίκα που «φέρνει κάπως» στη Σελίν;
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η εκδοχή της Σελίν απέχει όχι απλά «μίλια» αλλά κόσμους ολόκληρους από την Σελίν Ντιόν, όπως την πρωτογνωρίσαμε.
Αλλά γι’αυτό υπάρχει και ο χρόνος: για να αλλάζουμε ό,τι δεν μας ικανοποιεί.
Η Σελίν από την κορυφή ως τα νύχια είναι ντυμένη με την υπογραφή κορυφαίων οίκων μόδας: το φόρεμά της ήταν JW Anderson, η τσάντα της Hermès, το φουλάρι της Gucci, τα παπούτσια της Saint Laurent και τα γυαλιά της Dior.
Η φωτογραφία της Celine Dion ξεσήκωσε τους διαδικτυακούς της φίλους και σχόλια τύπου: «Eίσαι η Celine ή η Lady Gaga; «Δεν μοιάζει καθόλου με την Σελίν που ξέραμε», «Είσαι όντως η Σελίν;» κατέκλυσαν τον λογαριασμό της. 
Το makeover της Σελίν κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ εκείνη απολαμβάνει τη νέα εκδοχή της και είναι έτοιμη για την περιοδεία της.

 celinedion/ Instagram
H Celine είναι σταρ. Και όταν είσαι σταρ, δεν έχεις ανάγκη να δώσεις καμία εξήγηση.

No comments:

Post a Comment