Thursday, December 7, 2017

READERS' CHOICE AWARDS 2017

Τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2017

300.000 αναγνώστες του Conde Nast Traveller 
ψήφισαν για τις υπηρεσίες που απόλαυσαν 

Όπως κάθε χρόνο στο τέλος κάθε καλοκαιρινής σεζόν έτσι και φέτος, το διάσημο αμερικάνικο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller δημοσίευσε τα αποτέλεσματα του ετήσιου δημοψηφίσματος που πραγματοποιεί, τα περίφημα Readers’ Choice Awards 2017. Κατά τη διάρκεια του, περισσότεροι από 300.000 αναγνώστες της έκδοσης, «ταξιδιώτες» όπως τους ονομάζει, ψήφισαν τους καλύτερους στον τουριστικό τομέα σε ολόκληρο τον κόσμο (ή σχεδόν…), ανάλογα με τις εμπειρίες τους, τις υπηρεσίες που απόλαυσαν, τα χρήματα που πλήρωσαν, την ατμόσφαιρα, την καθαριότητα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Ανάμεσα στις λίστες, την περασμένη Δευτέρα έγινε γνωστή και εκείνη που αφορά τα 15 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα.
Αξίζει βέβαια να υπογραμμίσουμε ότι τα Readers’ Choice Awards αφορούν ΑΥΣΤΗΡΑ τις επιλογές των αναγνωστών του Conde Nast Traveller και δεν βασίζονται σε γνώμες ή την κριτική ανθρώπων του χώρου. Δίπλα σε κάθε όνομα ξενοδοχείου δημοσιεύουμε την βαθμολογία που έλαβαν.

Top 15 Hotels in Greece: Readers’ Choice Awards 2017

#1. Archipelagos Hotel, Mykonos, Greece, 98.81

To ξενοδοχείο 5 αστέρων Archipelagos, μέλος των Small Luxury Hotels of the World, βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στην παραλία Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου η Κυκλαδίτικη θάλασσα συναντά τη χρυσή άμμο. Το ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα στοιχεία αρχιτεκτονικής, διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε συνδυασμό με την ταυτότητα του ξενοδοχείου και είναι αληθινές αξίες της φιλοξενίας. Μοντέρνα και «παραδοσιακή φιλοξενία» πολυτελείας ενώνονται μεταδίδοντας την εξαιρετική ατμόσφαιρα για μια πραγματική Μυκονιάτικη απόδραση.
Μόλις 11 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Μυκόνου και το λιμάνι και 10χλμ από το αεροδρόμιο της Μυκόνου βρίσκεται κοντά σε πολλές όμορφες και γνωστές παραλίες του νησιού και υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία απολαμβάνοντας το ελληνικό καλοκαίρι στη Μύκονο.
Καλό Λιβάδι Μύκονος, 84600 Tel: +30 22890 72012

#2. Mystique (Luxury Collection), Santorini, 98.57

«Σκαρφαλωμένο στο ‘χείλος του γκρεμού,’ το Mystique ξεχωρίζει στην άκρη των ηφαιστεακών βράχων της Οίας, με απαράμιλλη πανοραμική θέα στη συγκλονιστική καλντέρα της Σαντορίνης και στα ατραφτερά νερά του Νοτίου Αιγαίου,» τονίζει η ταξιδιωτική αρθρογράφος Krisanne Fordham, ενώ η Roberta Correia συμπληρώνει πως «η θέα στο Αιγαίο από το Mystique μπορεί να κάνει την καρδιά σας να σκιρτήσει». Οι 39 σουίτες και βίλες σκαλισμένες μέσα στο βράχο, διαθέτουν πανοραμικά ιδιωτικά μπαλκόνια και αυλές. Τα δωμάτια συνδυάζουν την παράδοση με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με έπιπλα φτιαγμένα από ακατέργαστο ξύλο, τοπική πέτρα, γυαλί και πολύτιμα υφάσματα. To ASEA Lounge Restaurant, αποτελεί το νέο ιαπωνικό εστιατόριο του Mystique. Το όνομά του, γεννήθηκε από την μοναδική θάλασσα του νησιού και την λέξη Ασία. Υπάρχει, επίσης, το Captain’s Lounge, το οποίο βρίσκεται σε ένα παραδοσιακό καπετανόσπιτο που χρονολογείται από τις αρχές του αιώνα. Προσφέρονται, τέλος, θεραπείες και περιποιήσεις σώματος στο Asian Spa ή ιδιωτικά στις σουίτες.
Oia PC 847 02, Santorini, Greece, Tel.: +30 228 6071114

#3. Sun Rocks, Santorini, 98.41

Χτισμένο 300 μέτρα πάνω από την θάλασσα, στην Καλντέρα της Σαντορίνης, με θέα ένα εντυπωσιακό τοπίο, το ξενοδοχείο Sun Rocks συνδυάζει κομψότητα και μοναδική πολυτέλεια προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Απαλοί και διακριτικοί γήινοι τόνοι της χρωματικής παλέτας επικρατούν σε καθένα από τα σοφιστικέ 18 δωμάτια και σουίτες που προορίζονται μόνο για ζευγάρια και μετατρέπουν την εμπειρία της διαμονής σε παραμύθι. Αυτός ο ρομαντικός προορισμός στη Σαντορίνη βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στο Φηροστεφάνι, λιγότερο από 1χλμ. μακριά από την πρωτεύουσα Φηρά του νησιού και 15 λεπτά από το λιμάνι και το αεροδρόμιο.
Fira – Firostefani, 84700, Tel.: +30 22860 23241

#4. Kos Aktis Art Hotel, Kos, 98.31

Από τη δεκαετία του ΄60, το ΚΩΣ ΞΕΝΙΑ αποτελούσε το σημείο αναφοράς του νησιού. Ακριβώς στο κέντρο της πόλης της Κω και μπροστά στους κήπους του νησιού το Kos Aktis Art Hotel δεσπόζει θυμίζοντας ότι κάποιοι μύθοι ζουν για πάντα. Πάνω στο κύμα με 36 δωμάτια και 6 junior σουίτες, με το καταπληκτικό εστιατόριο Η2Ο, γυμναστήριο και meeting room 10 ατόμων το Kos Aktis Art Hotel ξεπερνά κάθε προσδοκία σας.
Το ξύλο και το γυαλί πρωταγωνιστούν σε μια μινιμαλιστική άποψη για τα δωμάτια με θέα των ξενοδοχείων πόλης. Σαγηνευτική λεπτομέρεια: το γυάλινο οριζόντιο κομμάτι στον ξύλινο τοίχο, που χωρίζει το μπάνιο από το υπνοδωμάτιο διατηρώντας πάντα την κυρίαρχη αίσθηση: όλα εδώ είναι διάφανα. Χρώματα απαλά, τα οποία τονίζονται με τις αντιθέσεις των σκούρων καλυμμάτων, γλυκαίνουν τις αισθήσεις αφήνοντας χώρο στο βλέμμα να πλανηθεί προς τα έξω, διότι στο Kos Aktis όλο το παιχνίδι παίζεται στη θέση. Οι σουίτες ακολουθούν την ίδια διακοσμητική γραμμή, κερδίζοντας στα τετραγωνικά με μεγάλα μπάνια και έξυπνους χώρους οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να υπογραμμίσουν την πίστη τους στο «τα πάντα ρει».
Βασιλέως Γεωργίου 7, 85300, Κως, Tel.: 22420 47200

#5. Canaves Oia Santorini, Santorini, 98.29

Το ξενοδοχείο Canaves Oia Hotel βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους κατάλευκους βράχους, παραδοσιακές Κάναβες (οινοποίεια) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε κομψά φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν καταπληκτικά τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Αισθητική λεπτότητα και αρμονία σε λευκό φόντο σμίγουν με τα απαλά χρώματα και τη γοητεία των προσεκτικά επιλεγμένων επίπλων μιας άλλης εποχής, σε χώρους που ισορροπούν υπέροχα με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Μια εκπληκτική σύνθεση που κάνει αυτό το ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Σαντορίνη το τέλειο καταφύγιο για ρομαντικά ζευγάρια και ονειρεμένους γάμους.
Μετά την ανακαίνιση του 2014, οι υπερσύχρονες εγκαταστάσεις τους ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μια μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Ζήστε την εμπειρία της αξεπέραστης πολυτέλειας σε ένα από τα ομορφότερα τοπία του κόσμου, με ακαταμάχητη θέα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
84702, Oia, Santorini, Greece, Tel.: +30 22860 71453

#6. Patmos Aktis Suites & Spa, Patmos, 97.54

Ζαλισμένος από τη ζέστη, με πόδια βαριά εξαιτίας των εξαντλητικών ρυθμών του χειμώνα, σηκώνεσαι από τη λευκή ξαπλώστρα. Περπατάς δυο βήματα στην παχιά άμμο, οι πατούσες σου ανυπομονούν να μπουν στη γαλάζια θάλασσα. Με θέα το Τραγονήσι, παίρνεις φόρα και κάνεις μακροβούτι για να δροσιστείς. Το ελληνικό καλοκαίρι στην καλύτερη εκδοχή του. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στο ξενοδοχείο «Patmos Aktis Suites & Spa», ζεις εμπειρίες που θα σε εμπνέουν για πάντα.
Και δεν είναι μόνο τα δροσερά μακροβούτια στην αισιοδοξία που θα θυμάσαι από τη διαμονή σου στο αναζωογονημένο Ξενία. Οι απογευματινές βόλτες στους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου σου δημιουργούν την εντύπωση ότι περπατάς στη Χώρα της Πάτμου. Ασβεστωμένοι πέτρινοι τοίχοι, γραφικά καλντερίμια, διακοσμημένα με λογής-λογής λουλούδια, που σε οδηγούν από τον ένα μαχαλά του συγκροτήματος στον άλλον, και περιποιημένα κηπάρια συνθέτουν αυτή τη μοντέρνα λευκή πολιτεία των 56 δωματίων και σουιτών. Το μυστηριακό περιβάλλον σου υπαγορεύει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι χαμένος κάπου στην ανατολική Μεσόγειο, με τον ήλιο να ακολουθεί κάθε βήμα της προσωπικής σου εξερεύνησης.
Εδώ, η πολυτέλεια συμβαδίζει με την απόλυτη χαλάρωση. Δε σε καταδυναστεύουν τα υλικά της κατασκευής, είσαι ελεύθερος να περιπλανηθείς, να απολαύσεις τον αλμυρό αέρα και να ανακαλύψεις μόνος σου όλα αυτά τα στοιχεία που συνδέουν αόρατα το ξενοδοχείο με την ιστορική και πολιτιστική ταυτότητα του νησιού. Και το κουβάρι αυτής της ασυνείδητης, όμως υπαρκτής, ανακάλυψης ξεκινάει ήδη από το χώρο υποδοχής, όπου στον τοίχο πίσω από τον πάγκο της ρεσεψιόν υπάρχει μια υπογραφή με κόκκινο μελάνι. Πρόκειται για το Χρυσόβουλο του Αλέξιου Α’ του Κομνηνού με το οποίο τον Απρίλιο του 1088 παραχώρησε την Πάτμο στον Όσιο Χριστόδουλου για να ιδρύσει τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου…
Γροίκος, Πάτμος 85500, Tel.: +30 22470 32800

#7. Andronis Luxury Suites, Santorini, 97.2

Το Andronis Luxury Suites βρίσκεται σκαρφαλωμένο στην πλαγιά της Καλντέρας, έχει θέα στο ηφαίστειο, στα γύρω νησιά και στο Αιγαίο Πέλαγος και συνδυάζει την κλασική πολυτέλεια με το σύγχρονο λιτό στιλ. Διαθέτει 27 βραβευμένες σουίτες και βίλες που προσφέρουν ασυναγώνιστη θέα στο Αιγαίο και τα ηφαιστειογενή νησάκια της Σαντορίνης. Όλες οι σουίτες διαθέτουν την ξεχωριστή κατάλευκη Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με ένα εσωτερικό παφλασμό της χλιδής και του χρώματος που απογειώνει τις αισθήσεις σας! Παραδοσιακά χτισμένες μέσα στο παζλ της σπιτιών της Οίας, οι πολυτελείς σουίτες παρέχουν τη διακριτική όαση κομψότητας που ψάχνετε για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε αυτό το ταξίδι ζωής, στη Σαντορίνη.
Όποιος έχει περπατήσει τον κεντρικό δρόμο της Οίας ρεμβάζοντας-τι άλλο-την Καλντέρα δεν χρειάζεται να είναι ιδιαιτέρως παρατηρητικός για να καρφωθεί το βλέμμα του κάποια στιγμή στο μπαλκόνι του Lycabettus, του εστιατορίου δηλαδή του Andronis Luxury Suites. Μια μπροστινή ροτόντα στην κουπαστή του μπαλκονιού και δυο ροζ πολυθρόνες με τεράστια πλάτη, τόση ώστε να φαίνονται ξεκάθαρα, ψηλά από τον δρόμο μαγνητίζοντας τους περαστικούς της περαντζάδας. Αυτό είναι για ευνόητους λόγους το πιο περιζήτητο μέρος του εστιατορίου, πλάνα του έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και μαζί με το Κόκκινο Ποδήλατο επίσης στην Οία είναι οι πιο πολυφωτογραφημένες βεράντες από τα εστιατόρια του νησιού σε όλο τον κόσμο.
Oia, Santorini 84702, Tel.: 2286 072041

#8. Kirini Suites & Spa, Santorini, 96.94

Το Kirini Suites & Spa, μέλος του Relais & Châteaux, θέτει νέα όρια στον όρο πολυτέλεια, προσφέροντας στους επισκέπτες του την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα της Σαντορίνης, συνδυασμένη με ένα περιβάλλον που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Όλες οι σουίτες με την εκπληκτική θέα στην Καλντέρα, είναι πρόσφατα ανακαινισμένες και διακοσμημένες στους τόνους του λευκού, αποπνέοντας μια ραφιναρισμένη κομψή. To σύγχρονο design, τα πουπουλένια στρώματα και τα επώνυμα amenities, είναι μερικές μόνο από τις λεπτομέρειες που μετατρέπουν τη διαμονή σε εμπειρία.
Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εξωτερική πισίνα, να πάρουν το πρωινό τους αλλά και να γευτούν υπέροχα φαγητά, ελληνικής και διεθνούς κουζίνας, στο The Pool Lounge & Cocktail Bar, ή να απολαύσουν ένα gourmet δείπνο στο Anthós Restaurant, το οποίο ανήκει στον όμιλο gourmet εστιατορίων Relais & Châteaux. Κατά τη διάρκεια του μαγευτικού σαντορινιού ηλιοβασιλέματος, μπορείτε να συμμετάσχετε στην τελετή παραδοσιακής γευστικής δοκιμής κρασιού και να διαλέξετε ανάμεσα στις καλύτερες ετικέτες.
Επισκεφτείτε το μοναδικό A.SPA, για να χαλαρώσετε και απολαύστε τη σάουνα, το steam room, τα ντους υδροπίεσης, το εσωτερικό Jacuzzi, τη θερμαινόμενη πισίνα και τις ειδικές περιποιήσεις για το σώμα και το πρόσωπο.
Οία, T: +30 22860 71236

#9. Katikies Hotel, Santorini, 96.62

Tο Katikies Hotel αποτελεί την επιτομή της κομψής διαμονής στην Οία της Σαντορίνης και χαρακτηρίζεται από τη ρομαντική του ατμόσφαιρα, την αίσθηση της ιδιωτικότητας και τη μοναδική αρχιτεκτονική των Κυκλάδων. Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, με απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές, προσκαλεί τον επισκέπτη του να ζήσει μία μοναδική εμπειρία. Η μαγευτική θέα, οι σμιλεμένες στους βράχους της Οίας κατοικίες και οι ροζ μπουκαμβίλιες με φόντο το απόλυτο λευκό των Κυκλάδων, συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό του KatikiesHotel που κρέμεται, λες, στο χείλος της εκθαμβωτικής Καλντέρας.
Η υψηλή αισθητική, η κομψή συμμετρία, η απλότητα και η χρωματική αρμονία συνθέτουν την πρόταση της πολυτελούς διαμονής στα δωμάτια του Katikies Hotel, στη Σαντορίνη. Πουπουλένια παπλώματα, διακριτική διακόσμηση, και το αιγαιοπελαγίτικο φυσικό φως που πρωταγωνιστεί υπόσχονται στον επισκέπτη τις πιο όμορφες ημέρες και νύχτες του. Οι σουίτες του Katikies Hotel διαθέτουν άνετες ιδιωτικές βεράντες με θέα στο μοναδικό τοπίο της Καλντέρας, στο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου και στα ηφαιστειογενή νησιά. Κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό και συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με το design αιχμής, προσδίδοντας στο χώρο διαχρονικότητα και ρομαντισμό.
Οία, T: +30 22860 72382

#10. Chromata Up-Style Hotel, Santorini, 95.18

Το Chromata Up-Style Hotel βρίσκεται στο νοτιανατολικό χείλος της καλντέρας, στο ήσυχο χωριό Ημεροβίγλι, διαθέτοντας εξαιρετική θέα στο ηφαίστειο και βέβαια σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπία του κόσμου. Διαθέτει 25 δωμάτια-σουίτες σε κυκλαδίτικο στυλ και η διακόσμηση που έχει επιλεγεί για όλα είναι λιτή, με άσπρα έπιπλα και χρωματιστές πινελιές για να γίνεται ο χώρος πιο ζεστός και οικείος. Μοντέρνο design και μοναδικές υπηρεσίες και παροχές είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου. Το lounge restaurant και το cocktail bar δίπλα στην πισίνα σερβίρουν δροσιστικά ποτά, σάντουιτς και φρεσκοκομμένες σαλάτες για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο. Το CHROMA Upstyle Dining προτείνει μεσογειακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Imerovigli 847 00, Tel.: 2286 023227

#11. Hotel Grande Bretagne (Luxury Collection), Athens, 94.82

Με μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, την Πλατεία Συντάγματος και τη Βουλή, τον καταπράσινο Λόφο του Λυκαβηττού ή το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, το πολυβραβευμένο – 5 αστέρων – Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει μια ασύγκριτη προοπτική της μυθικής ιστορίας της Αθήνας. Αυτό το ξενοδοχείο-ορόσημο βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πρωτεύουσας από το 1874 και είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολυτελείς εμπορικές περιοχές, μουσεία και το επιχειρηματικό κέντρο της πόλης. Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, τα 320 δωμάτια και οι σουίτες συνδυάζουν μοναδικά τη γοητευτική κομψότητα της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ οι 61 σουίτες απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια όπως εξατομικευμένη υπηρεσία μπάτλερ.
Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο πολυβραβευμένο GB Spa, καθώς και να ζήσουν την απόλυτη γευστική εμπειρία σε ένα απο τα ακόλουθα εστιατόρια: στο GB Corner το οποίο σερβίρει ελληνική κουζίνα σε ένα κομψό περιβάλλον, στο GB Roof Garden το οποίο είναι ιδανικό για ένα ρομαντικό γεύμα στον τελευταίο όροφο ή στο Winter Garden το οποίο είναι ιδιαίτερα γνωστό για το απογευματινό τσάι και τη ζωντανή μουσική του. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν γευσιγνωσία κρασιών στο The Cellar. Το GB Pool Bar προσφέρει υγιεινές επιλογές απο σνακ ενώ το Alexander’s Bar υπόσχεται κλασικά κοκτέιλ και μοναδικά κονιάκ. Τέλος, το Alexander’s Cigar Lounge, προσφέρει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον χαλάρωσης με εκλεκτά κρασιά, πρώτης ποιότητας πούρα, κονιάκ, λικέρ και εξαιρετική εξυπηρέτηση.
Το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία αποτελεί την απόλυτη επιλογή για εκλεπτυσμένες επαγγελματικές συναντήσεις και πλουσιοπάροχες κοινωνικές εκδηλώσεις. Με πάνω από 1.100 τετραγωνικά μέτρα λειτουργικού χώρου, το ξενοδοχείο προσφέρει το Grand Ballroom, το Golden Room, το Royal Room, το Athenian Hall καθώς και τις μικρότερες αίθουσες συσκέψεων του: Boardroom, Churchill’s, Chairman’s, Diplomat’s, and the Executive Room.
1 Vasileos Georgiou A’ str., Syntagma Square, Athens, Τηλ: +30 210 3330000

#12. Perivolas, Santorini, 93.86

Το Perivolas, 5 αστέρων, είναι χτισμένο στους βράχους πάνω από το Αιγαίο Πέλαγος, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη γραφική Οία. Προσφέρει πισίνα υπερχείλισης με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει 20 ιδιωτικές, ανακαινισμένες υπόσκαφες κατοικίες, ηλικίας 300 ετών. Κάθε σουίτα περιλαμβάνει δωρεάν Wi-Fi και άνετο καθιστικό. Στο κέντρο ευεξίας θα βρείτε ατμόλουτρο, σάουνα, υπαίθριο υδρομασάζ και παροχές μασάζ, ενώ το γυμναστήριο σας δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείτε όλο το 24ωρο θαυμάζοντας τη θέα στο απέραντο γαλάζιο.
Το Perivolas Restaurant στεγάζεται σ’ ένα ανακαινισμένο κελάρι. Σερβίρει μεσογειακή και ελληνική κουζίνα που παρασκευάζεται με τοπικά προϊόντα, μόνο για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Το γεύμα σας μπορείτε να το απολαύσετε υπό το φως των κεριών με θέα στη θάλασσα. Παρέχεται δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς από/προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο. Στις εγκαταστάσεις υπάρχει επίσης δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.
Oia, Tel: +30 22860 71308

#13. Bill & Coo Suites and Lounge, Mykonos, 93.2

Το Bill & Coo προσφέρει σουίτες με θέα στη θάλασσα, μεσογειακές γεύσεις και πισίνα υπερχείλισης με θέα στον κόλπο. Βρίσκεται στην παραλία Μεγάλη Άμμος της Μυκόνου και είναι μέλος του Leading Hotels of the World. Οι πολυτελείς σουίτες του Bill & Coo έχουν σύγχρονο ντιζάιν και μοντέρνο μπάνιο με ντους ή μπανιέρα. Όλες είναι εξοπλισμένες με δωρεάν Wi-Fi, CD/DVD player, δορυφορική τηλεόραση LCD και επιφάνεια εργασίας. Ορισμένα δωμάτια περιλαμβάνουν υπαίθριο υδρομασάζ. Οι νέες παραθαλάσσιες σουίτες του συγκροτήματος Bill & Coo Coast, το οποίο φιλοξενεί μόνο ενήλικες, βρίσκονται στον Άγιο Ιωάννη, σε απόσταση 4χλμ. από το κεντρικό κατάλυμα.
Το βραβευμένο γκουρμέ εστιατόριο του Bill & Coo All Suite Hotel βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και προσφέρει θέα στη θάλασσα. Σερβίρει δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με εποχικά προϊόντα της περιοχής. Το lounge bar προτείνει τροπικά κοκτέιλ και δροσιστικά ποτά.
Megali Ammos, Mykonos 84600, T. +30 22890 26292-3

#14. King George (Luxury Collection), Athens, 87.93

Στην καρδιά της Αθήνας από το 1930, το King George αντιπροσωπεύει την απόλυτη ουσία ενός συναρπαστικού boutique ξενοδοχείου, που έχει φιλοξενήσει ένα πάνθεον διασημοτήτων. Ως ένα ξενοδοχείο εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες, έχει αναγνωριστεί ως το μέρος για να απολαύσετε ένα εμβληματικό δωμάτιο ντυμένο με πολυτελές ξύλινο δάπεδο. Με 63 δωμάτια και 39 σουίτες και με απαράμιλλη θέα στην πόλη και τον Παρθενώνα, αυτό το ιστορικό κτίριο, προσφέρει επίσης τη μοναδική εμπειρία της Penthouse Suite με ιδιωτική εξωτερική πισίνα και θέα την Ακρόπολη. Ταξιδέψτε στον 9ο όροφο με το ιδιωτικό ασανσέρ και ανακαλύψετε μία μοναδική εμπειρία. Αποτυπώστε τη λαμπερή θέα της πόλης και χαλαρώστε καθώς η πισίνα γαληνεύει τις αισθήσεις σας. Επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε την απόλυτη ατμόσφαιρα για μια οικεία, κλειστού τύπου δεξίωση σε αυτόν τον χώρο των 350τ.μ., κάτω από το φωτισμένο ουρανό.
Επισκεφθείτε τον 7ο όροφο και ανακαλύψτε το Tudor Hall Restaurant, με το νεοκλασικό διάκοσμό του, την εξαιρετική θέα της Ακρόπολης, την αυθεντική κουζίνα και τα μοναδικά κοκτέιλ.
Το φιλόξενο περιβάλλον του King George βρίσκει την καλύτερη έκφραση του στις εξαιρετικές και πάντα εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια και την ενδελεχή πείρα στους τοπικούς θησαυρούς της Αθήνας, το King George υπόσχεται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των παγκόσμιων εξερευνητών μας καθώς προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας υπηρεσιών. Μοναδικά εξατομικευμένες υπηρεσίες και ταξιδιωτικές ανακαλύψεις είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που μπορεί κανείς να βιώσει κατά την επίσκεψη του στο King George.
3 Vasileos Georgiou A’ str., Syntagma Square, Athens, Τηλ: +30 210 3222210

#15. Thalatta Seaside Hotel, Eύβοια, 87.16

Σε μια από τις πιο όμορφες γωνιές της Ελλάδας, την βορειοανατολική Εύβοια, στην παραλία της Αγίας Άννας, το Thalatta Seaside Hotel βρίσκεται ανάμεσα στο πράσινο των πεύκων και το μπλε του Αιγαίου Οι λιτές, σύγχρονες αρχιτεκτονικές γραμμές του ηρεμούν το βλέμμα – και το πνεύμα. Οι απλές φόρμες του ορίζουν το χώρο, ενώνοντας το δάσος με τη θάλασσα, σηματοδοτώντας την αρχή των διακοπών σας. Ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι, μια τεράστια πισίνα, μια ατελείωτη παραλία, ευάερα εστιατόρια και σαλόνια: το Thalatta Seaside Hotel είναι σχεδιασμένο για να δώσει σε σας και σε αυτούς που αγαπάτε το χώρο που χρειάζεστε για να διασκεδάσετε, να παίξετε, να αναπνεύσετε, να χαλαρώσετε.
AGIA ANNA BEACH, 340 10 NORTH EVIA, GREECE, T: +30 210 3615844

No comments:

Post a Comment