Sunday, December 31, 2017


Χριστουγεννιάτικο Gala στη Ρέμβη
με ανταλλαγή ευχών

Με «οικοδεσπότες» τον Μητροπολιτικό Ροταριανό Όμιλος Θεσσαλονίκη και τον Πολιτιστικό Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Κίονες» πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία και με τίτλο «Χριστουγεννιάτικο Gala στη Ρέμβη» μια βραδιά πραγματικά λαμπερή και εορταστική. Σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, τα μέλη των δύο σωματείων αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε μια πραγματικά φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο που παραδοσιακά έχει υποδεχθεί στο παρελθόν και μέχρι σήμερα, τις μεγαλύτερες και πιο λαμπερές κοινωνικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης. 

Στη «Ρέμβη» προ-παραμονή Χριστουγέννων, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα όλα σχεδόν τα μέλη του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, πολλά εκ των οποίων είναι και μέλη του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών «Κίονες». Έλαμψαν με την παρουσία τους, κυρίως οι κομψές γυναικείες παρουσίες που εντυπωσίασαν με τα ωραία χτενίσματα και τα επίσημα βραδυνά φορέματα, ενώ δεν έλειψαν και οι παρουσίες των κυρίων με παπιγιόν και γραβάτα, όπως άλλωστε το θέλει το εορταστικό κλίμα των ημερών. Με «ζωντανή» ορχήστρα το κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες και δεν έλειψαν και τα δώρα προς όλους τους προσκεκλημένους, που προσέφεραν γνωστές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης.

Προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης σε όλους προσέφερε η εταιρία «ΚΥΑΝΑ» ενώ στην κλήρωση που έγινε μεταξύ όλων των προσκεκλημένων τα δώρα προσέφεραν, 


οι εταιρίες ενδυμάτων Jeremy Boy και Fashion Shop καθώς και τα κομμωτήρια Nestor Yannakis.


O πρόεδρος του Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης Ντίνος Κωστόπουλος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Κίονες» και Γραμματέας του R.C. Metropolitan Μάριος Δράμαλης, φανερά ικανοποιημένοι δέχθηκαν τα συγχαρητήρια όλων για την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση, στην οποία παραβρέθηκε και ο εψηφισμένος Διοικητής της 2484 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ 2018 -19 Θεόδωρος Ασπασίδης.

No comments:

Post a Comment