Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα beach bars της Χαλκιδικής προετοιμάζονται για τα πιο ξέφρενα opening parties που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν.
Οι επιλογές είναι περισσότερες για όσους προτιμήσουν το πρώτο πόδι του όμορφου γειτονικού νομού, ενώ απ' ότι φαίνεται, οι φίλοι του δευτερου ποδιού θα πρέπει να περιμένουν λίγο περισσότερο.
Το Thestival.gr σας παρουσιάζει τα parties για να περάσετε μία ξεχωριστή Πρωτομαγιά πλάι στις πιο όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής και να υποδεχτείτε το καλοκαίρι όπως του αρμόζει!
Τριήμερο Πρωτομαγιάς στο Μόλος on the beach!
molos.jpg
Φέτος την Πρωτομαγιά, ο Μόλος beach bar στην Χανιώτη, στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα τριήμερο πάρτυ, το οποίο κορυφώνεται την Δευτέρα με την εμφάνιση των ONIRAMA! Ετοιμαστείτε όλοι από το Σάββατο 29 Απριλίου, για μπάνιο και πάρτυ παρέα με τους djs T Bird και Ηector!
Info:
Μόλος on the beach
Παραλία Χανιώτης, Χαλκιδική
Τηλ: 6937311811
Δείτε την εκδήλωση στο Facebook (ΕΔΩ). 
Γλαρόκαβος Beach Bar
glarokavos.jpg
Το Street Outdoors, για τρίτο συνεχόμενο καλοκαίρι επιστρέφει στο Γλαρόκαβο Βeach Βar δίπλα σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής για το πρώτο beach party της χρονιάς, την Κυριακή 30 Απριλίου.
Το party ξεκινάει στις 14.00 και στις μουσικές θα βρεις τους Echonomist, Le Croque και τους Street Outdoors Soundsystem. Είσοδος ελεύθερη.
Info:
Γλαρόκαβος Beach Bar
Πευκοχώρι, Χαλκιδική
Τηλ: 694 907 5300
Δείτε την εκδήλωση στο Facebook (ΕΔΩ). 
Navagos Beach Bar
navagos.jpg
Στις 29 Απριλίου ανοίγει τις πόρτες του το Navagos Beach Bar στο Παλιούρι Χαλκιδικής και σας περιμένει ανανεωμένο να το επισκεφτείτε για να περάσετε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι!
Info:
Navagos Beach Bar
Παλιούρι, Χαλκιδική
Τηλ: 697 669 5451
Δείτε την σελίδα στο Facebook (ΕΔΩ). 
Λευκή Άμμος Beach Bar
leykiammos.jpg
Το καλοκαίρι πλησιάζει και το beach bar Λευκή Άμμος, στην παραλία Ξενία στο Παλιούρι το καλωσορίζει με ένα τριήμερο party από τις 29 Απριλίου, ενώ την Πρωτομαγιά ξεφαντώστε με το καθιερωμένο BBQ Party!
Info:
Λευκή Άμμος Beach Bar
Παλιούρι, Χαλκδική
Τηλ: 6981190191
Δείτε την εκδήλωση στο Facebook (ΕΔΩ
Cabana beach
cabana.jpg
Στις 29 Απριλίου το Cabana beach bar στην καταγάλανη ακτή Ξενία στο Παλιούρι Χαλκιδικής ανοίγει τις πύλες του, ενώ σας καλεί την Πρωτομαγιά να γιορτάσετε παρέα με μοναδική μουσική.
Δευτέρα 1 Μαΐου: Dj Evo, Dj Nick Koutis, Dj Manos Volanis, Dj Anestis Menexes
Info:
Cabana beach
Παλιούρι, Χαλκιδική
Τηλ: 695 569 8151
Anemos Beach Bar
anemos1.jpg
Στην όμορφη ακτή Σάνη στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής το Anemos Beach Bar ανοίγει στις 29 Απριλίου και σας περιμένει για τις πρώτες βουτιές και χαλάρωση δίπλα στην παραλία να απολαύσετε γευστικά coctails!
Info:
Anemos Beach Bar
Ακτή Σάνη, Χαλκιδική
Τηλ: 2374 031690
Δείτε την σελίδα στο Facebook (ΕΔΩ). 
Sahara Resort
sahara.jpg
Σε μία από τις ομορφότερες παραλίες την Νέα Ηράκλεια το Sahara Resort ανοίγει το Σάββατο 29 Απριλίου και σας περιμένει για ένα μοναδικό τριήμερο Πρωτομαγιάς.
Info:
Sahara Resort
Νέα Ηράκλεια, Χαλκιδική
Τηλ: 2399 062502
Lime Beach Bar
lime.jpg
Στην όμορφη Άφυτο στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής το Lime Beach Bar ανοίγει για όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο τους μπάνιο την Παρασκευή 28 Απριλίου. Ντυμένο στα λευκά σε συνδυασμό με χαλαρωτική μουσική θα σας προσφέρει μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης.
Info:
Lime Beach Bar
Άφυτος, Χαλκιδική
Τηλ: 2374 091509
Δείτε την σελίδα στο Facebook (ΕΔΩ).
Umbrellas Beach Bar
umbrellas.jpg
Στις 29 Απριλίου το Umbrellas Beach Bar ξεκινάει την καλοκαιρινή σεζόν με μουσική και χαλάρωση δίπλα στα καταγάλανα νερά.
29 και 30 Απριλίου:Dj Labis Dimitriadis
Πρωτομαγιά: Dj Set, Akis Simintiridis, Dimitris Patsis, Labis Dimitriadis
Info:
Umbrellas Beach Bar
Πευκοχώρι, Χαλκιδική
Τηλ: 694 526 6299
Δείτε την σελίδα στο Facebook (ΕΔΩ). 
Πρωτομαγιά στο camping Armenistis
armenistis.jpg
Το camping Armenistis στο δεύτερο πόδι Χαλκιδικής υποδέχεται τον Μάη σας καλεί να ετοιμαστείτε για ένα υπέροχο ανοιξιάτικο τριήμερο με πακέτα προσφορών με 3+1 δωρεάν διανυκτερεύσεις στα ενοικιαζόμενα καταλύματα του, χωρίς επιπλέον χρεώσεις ατόμων κι αυτοκινήτου, σε μοναδικές τιμές!
Info:
Armenistis
Σάρτη, Χαλκιδική
Τηλ:2375 091487
Κάντε κράτηση (ΕΔΩ).