Wednesday, December 7, 2016

ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει την δραστηριότητά της στην πόλη μας από το 1998.
Είναι ένα κοινωφελές μη κερδοσκοπικό σωματείο,με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης.
Δραστηριοποιείται στην συγκέντρωση δωρεών σε τρόφιμα,αναψυκτικά  και άλλα είδη σε καλή κατάσταση και ποιότητα πριν από την λήξη τους,τα οποία προσφέρονται δωρεάν σε γηροκομεία,ορφανοτροφεία,ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες ή για όσους ακολουθούν προγράμματα απεξάρτησης.Ακόμα αποδέκτες των τροφίμων είναι τα συσσίτια εκκλησιών,όπου προσφέρεται δωρεάν τροφή σε απόρους.
Οι κυρίως δωρητές και υποστηρικτές της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης είναι βιομηχανίες,βιοτεχνίες,εταιρίες διανομών,σουπερμάρκετ,οργανισμοί και ιδιώτες.
Επι πλέον κάθε χρόνο παραμονές Χριστουγέννων και Πάσχα πραγματοποιείται έρανος συλλογής τροφίμων σε μεγάλα Σουπερμάρκετ της Θεσσαλονίκης κι έτσι δίνεται η ευκαιρία σε όλους να προσφέρουν για τον σκοπό της Τράπεζας Τροφίμων.
Ο εφετεινός έρανος συλλογής τροφίμων θα γίνει την 9η & 10η Δεκεμβρίου στα Σ/Μ  της ΑΒ Βασιλόπουλος Μακεδονία (περιοχή ΙΚΕΑ) και  Ευόσμου (οδού Περικλέους)

την 10η Δεκεμβρίου.  

No comments:

Post a Comment