Tuesday, December 6, 2016

ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

Η «Ονειρούπολη» Δράμας, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της συγκέντρωσε 15.730 ( 4.607 πέρυσι) μοναδικούς επισκέπτες, ενώ τη δεύτερη ημέρα 15.024
Ο Άη Βασίλης και τα ξωτικά του δεν θα μπορούσαν παρά να είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου τις δύο πρώτες ημέρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού τους την Ονειρούπολη, στη Δράμα.

Το ποδαρικό έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος με το χιούμορ του και την απίστευτη όρεξη έπαιξε παιχνίδια γνώσεων με τους θεατές όλων των ηλικιών, διασκεδάζοντας πραγματικά το κοινό.

Τη σκυτάλη πήρε η Κατερίνα Στικούδη , η οποία εντυπωσίασε με την εκρηκτική της εμφάνιση , με τα τραγούδια και τις χορογραφίες της.

Με τη συναυλία των «Onirama»,  ολοκληρώθηκε το πρώτο Σαββατοκύριακο της Ονειρούπολης με τον πιο θεαματικό τρόπο. Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, με τις μελωδίες και την ενέργεια τους αλλά κυρίως με την επαφή τους με τους θεατές που έσπευσαν να τους απολαύσουν.

Η «Ονειρούπολη» Δράμας, την πρώτη ημέρα λειτουργίας της  συγκέντρωσε 15.730 ( 4.607 πέρυσι)  μοναδικούς επισκέπτες ενώ τη δεύτερη ημέρα 15.024  (6.900 πέρυσι). Έτσι, ο αριθμός των φετινών επισκεπτών  τις δύο πρώτες ημέρες έφτασε στους 30.754 , νούμερο σχεδόν τριπλάσιο σε σχέση με πέρυσι.

Το πρόγραμμα της «Ονειρούπολης» συνεχίζεται καθημερινά από τις 09.00 το πρωί με τις δεκάδες δωρεάν δράσεις, τα παιχνίδια, τις δημιουργικές δραστηριότητες  και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από όλη την Ελλάδα.


No comments:

Post a Comment