Saturday, June 27, 2015

βγαίνω έξω | φαγητό | cinema | art | μένω μέσα | kids guide | tourism | η πόλη

biscotto προσφορά

biscotto Καλοκαιρινή Προσφορά! 
Τώρα το biscotto σου προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσεις τη δική σου biscotto members card, την καλύτερη κάρτα εκπτώσεων και προνομίων της πόλης αλλά και ταυτόχρονα να κάνεις ένα πρωτότυπο δώρο που θα βγάλει κερδισμένο και ένα ακόμη αγαπημένο σου πρόσωπο. 1) Απόκτησε τη δική σου biscotto members card: Κόστος: 20€ για 12 μήνες! 2) Κέρδισε αυτόματα και ΔΩΡΕΑΝ +1 biscotto members card για να τη χαρίσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο έως και τις 30 Ιουνίου.

biscotto 2310 νέο τεύχος

Τεύχος 103 06/2015 
Summer Life Guide με τις καλύτερες καλοκαιρινές προτάσεις εντός και εκτός πόλης, τα φεστιβάλ, τις συναυλίες, τις παραστάσεις και συνέντευξη με τον Κώστα Λειβαδά και τη Μελίνα Ασλανίδου.

biscotto ατζέντα

Κυριακή 28.06.15
Nikopolis Hotel - Pool 
Δευτέρα 29.06.15
Little Big House 
Τετάρτη 01.07.15
Veranda Wine Bar 

biscotto members - free delivery

βγαίνω έξω

beach bar

Lime 

Τα καταγάλανα νερά, η λευκή άμμος και το μοναδικό τοπίο της Αφύτου συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την παραλία των ονείρων σας. Το Lime beach bar είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο bar, με κομψό ντεκόρ σε ένα ιδανικό μέρος για να θαυμάσετε τη μαγευτική θέα του Αιγαίου Πελάγους και να δείτε μοναδικά, αξέχαστα ηλιοβασιλέματα, απολαμβάνοντας τα πιο hip signature cocktails, όπως το Lime Mojito και την Passion Caipirinha ή χαλαρώνοντας την ώρα του ηλιοβασιλέματος με τη συνοδεία ενός Strawberry Daquiri ακούγοντας ατμοσφαιρική lounge μουσική. 

περισσότερα 

live

Ένα μουσικό τριήμερο με ξεχωριστό χαρακτήρα 

Πέμπτη 25, Κυριακή 28, Δευτέρα 29 Ιουνίου Τρεις μουσικές διαδρομές σε μονοπάτια της παράδοσης, αλλά και της πρωτότυπης δημιουργίας ετοίμασε για το Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών το Εργαστήριο Ποιητικής του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

περισσότερα 

live

Συναυλία: Κώστας Λειβαδάς - 18 Χρόνια Δρόμος 

Συμμετέχουν: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ζωή Παπαδοπούλου και ο Μπάμπης Στόκας
Μονή Λαζαριστών
Πέμπτη 2 Ιουλίου
Έναρξη: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Τιμή εισιτηρίου: 12€ (γενική είσοδος)
Τιμή προπώλησης: 10€
Με τη biscotto members card: 9€ (στο ταμείο)
Φοιτητές/Άνεργοι/ΑΜΕΑ: 8€

Προπώληση: viva.gr μ' ένα κλικ ΕΔΩ
Σημεία προπώλησης: 11876 στα καταστήματα
Public, Παπασωτηρίου, ΙΑΝΟΣ, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Εκδοτήριο Κ.Ο.Θ. πλατεία Αριστοτέλους, Ταμείο Μονής Λαζαριστών, biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos), Focaccino (Αγ. Σοφίας & Εγνατία).

περισσότερα 

special offer

biscotto daily: νέα προσφορά 

Καθημερινές: 08:00 - 16:00 Όλοι οι καφέδες στο σαλόνι κοστίζουν 2€ και ΔΩΡΟ California cookie. Η νέα ασυναγώνιστη προσφορά του biscotto coffee+ από Δευτέρα έως Παρασκευή μας προσφέρει όλους τους καφέδες στο σαλόνι μόνο με 2€ και μας κάνει δώρο ένα φρέσκο και γευστικό California Cookie.

περισσότερα 

διαγωνισμός

Starbucks Discoveries® // Reimagine Your Thessaloniki 

Ανακάλυψε νέα μέρη και συνήθειες στην πόλη παρέα με τα Κρύα Ροφήματα Καφέ Starbucks Discoveries® και βγες κερδισμένος! Κάθε εβδομάδα η συντακτική ομάδα του biscotto.gr απολαμβάνει κρύα ροφήματα Starbucks Discoveries®, σου προτείνει τις καλύτερες βόλτες στην πόλη, τρόπους για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ενώ περιμένει και τις δικές σου προτάσεις.

περισσότερα 

κινηματογράφος

Χορωδία 

Ένα 12χρονο αγόρι που έχει χάσει τους γονείς του εντάσσεται με τη βοήθεια ενός ανώνυμου ευεργέτη σ’ ένα μουσικό οικοτροφείο και σε μια από τις καλύτερες χορωδίες αγοριών στον κόσμο. Θα τα καταφέρει να αξιοποιήσει το ταλέντο του ή θα χάσει την ευκαιρία;

περισσότερα

Μακριά Απ’ το Πλήθος 

Το πολύ γνωστό μυθιστόρημα του Τόμας Χάρντι μεταφέρεται στην κινηματογραφική οθόνη με την εξαιρετική Κάρεϊ Μάλιγκαν στο ρόλο της ανεξάρτητης, γοητευτικής αλλά και ισχυρογνώμων Μπαθσίμπα Εβερντίν. Μια δυναμική παρουσία που θα κληρονομήσει την περιουσία του θείου της και θα ζήσει τη ζωή της με ένα πνεύμα που ξέφευγε από τους περιορισμούς της εποχής για τις γυναίκες.

περισσότερα

θέατρο

Αντιγόνη (1/7) 

Την τραγωδία του Σοφοκλή Αντιγόνη, ένα διαχρονικό τραγικό σχόλιο στην αλαζονεία της εξουσίας, παρουσιάζει η 5η ΕΠΟΧΗ ΤΕΧΝΗΣ σε συνεργασία με το ΔH.ΠΕ.ΘΕ. Βέροιας, το καλοκαίρι του 2015 σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη.

περισσότερα

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 (7-8/7) 

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

περισσότερα

πολιτιστικά

23ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας - lives 

Συνοπτικό Πρόγραμμα Παραστάσεων Τροποποιήσεις Το 23ο Φεστιβάλ Κασσάνδρας 2015 ετοιμάζεται να σας υποδεχθεί. Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί ΙΟΥΛΙΟΣ Παρ 3/Ιουλ == «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» || Θεατρική Παράσταση Παιδική Σαβ 4/Ιουλ == «Πρότυπος Οίκος.

περισσότερα

Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ 

Η ιστορία της Θεσσαλονίκης, μέσα από μια σπάνια συλλογή τηλεγραφημάτων Η αναβίωση της ιστορίας της Θεσσαλονίκης έρχεται μέσω τηλεγραφημάτων, από το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ σε συνεργασία με δύο από τα μεγαλύτερα μουσεία της χώρας, Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης και το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, σε μια ξεχωριστή έκθεση.

περισσότερα

γαστρονομία

εκδήλωση - ομίλια

«Alfredo’s Garden» Mία όαση δροσιάς ανοίγει και φέτος τις πύλες της! 

Mία όαση δροσιάς ανοίγει και φέτος τις πύλες της! Τo Alfredo’s Garden του Regency Casino Thessaloniki, αποτελώντας πλέον θεσμό στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σας καλωσορίζει στο μαγευτικό κήπο του και υπόσχεται να απογειώσει γευστικά τις νύχτες σας για ένα ακόμη καλοκαίρι! Απολαύστε το δείπνο σας σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, με τις πιο εκλεκτές γαστρονομικές προτάσεις και με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

περισσότερα

Οικογενειακή Διαμεσολάβηση και Διαζύγια @ biscotto coffee+ 

Τετάρτη 1 Ιουλίου, στις 20:00, με ελεύθερη είσοδο στο biscotto coffee+ Το Κέντρο Οικογενειακής Διαμεσολάβησης και εναλλακτικής επίλυσης διαφορών Ελκοιδ, παρουσιάζει το θέμα : "Οικογενειακή διαμεσολάβηση και διαζύγια. Ο ΝΕΟΣ τρόπος επίλυσης διαφορών" με την Θεοδώρα Θανασούλη, Δικηγόρο-Ψυχολόγο.

περισσότερα

biscotto coffee+                    |  πρόταση

Νέος Summer Catalogue @ biscotto coffee+ 

It’s Summer Time, It’s New Summer Catalogue!
O νέος καλοκαιρινός κατάλογος του biscotto coffee+ είναι στη διάθεσή σας καθημερινά. Ροφήματα, cocktails και snacks που θα σας ενθουσιάσουν.

περισσότερα

Γίνεται να πραγματοποιηθεί η πιο απίθανη σκέψη σου; 

Γίνεται να πραγματοποιηθεί η πιο απίθανη σκέψη σου; #skepsouginetai Με αυτήν τη σκέψη, η Heineken φιλοδοξεί να κάνει και αυτό το καλοκαίρι μας ξεχωριστό και να μας εμπνεύσει να κάνουμε …το αδύνατο, δυνατό.

περισσότερα

θέμα

«Σινεμά με Θέα» 

Η πιο δροσερή πρόταση εξόδου για το καλοκαίρι έρχεται απ’ το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Οι δυο κορυφαίοι πολιτιστικοί θεσμοί ενώνουν τις δυνάμεις τους και προτείνουν στο κοινό μαγικές κινηματογραφικές βραδιές στο «Σινεμά με Θέα».

περισσότερα

No comments:

Post a Comment